پسر ستاره استقلال هم فوتبالیست شد
به نظر میرسد پسر یاسر آسانی هم خیلی دوست دارد مانند پدرش فوتبالیست شود.
خبرورزشی: قطعاً یکی از بهترین خریدهای خارجی استقلال طی چند سال اخیر، یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی این تیم بوده است. چهرهای بیحاشیه که میان طرفداران استقلال هم محبوبیت پیدا کرده و عضو تیم ملی فوتبال کشورش نیز محسوب میشود.
یاسر آسانی فوق العاده خانواده دوست بوده و جالب است بدانید پسرش «آردا آسانی» هم علاقه فراوانی به فوتبال دارد. آسانی کوچک این روزها در یکی از آکادمیهای فوتبال شهر تیرانا پایتخت آلبانی مشغول آموزش دیدن است و میخواهد راه پدر را ادامه بدهد.
بد نیست بدانید یاسر آسانی قصد داشت پسرش را در آکادمی باشگاه استقلال ثبت نام کند و حتی این قضیه را در فضای مجازی هم اعلام کرده بود اما وقوع جنگ و خارج شدن بازیکنان خارجی از ایران قضیه را منتفی کرد. ظاهرا آردا آسانی برای مقطع کوتاهی هم در یکی از آکادمیهای فوتبال کره جنوبی حضور داشته است و با تمرین کردن در خارج از آلبانی، دقیقاً مانند پدرش اصلاً بیگانه نیست.

ارسال نظر