۱۵۸۸۶۴۸
۳۵۰۳
۳۵۰۳
پ

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی:

در صورت حمله به نیروگاه‌ها قطعی گسترده برق نداریم

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه ایران از تنوع بالایی در منابع تولید انرژی برخوردار است؛ از طرف دیگر پراکندگی جغرافیایی نیروگاه‌ها و اتصال شبکه سراسری برق، امکان مدیریت بحران را فراهم می‌کند.

ایسنا: رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که تاب آوری حوزه انرژی کشور در برابر حمله احتمالی دشمن متخاصم به زیرساخت های انرژی به چه میزان است گفت: حمله به زیرساخت‌های انرژی هر کشوری در چارچوب حقوق بین‌الملل، مصداق جنایت جنگی محسوب می‌شود. با این حال، شاهد سکوت نهادهای بین‌المللی و کشورهایی هستیم که همواره مدعی دفاع از حقوق بشر بوده‌اند.

63702083

رویکرد دوگانه غرب در رابطه با حقوق بشر مشهود است

وی در ادامه با انتقاد از رویکرد دوگانه غرب در رابطه با حقوق بشر اظهار کرد: در مواردی مانند جنگ روسیه و اوکراین، شاهد بودیم که سازمان ملل، آمریکا و کشورهای اروپایی حمله به زیرساخت‌های انرژی را به‌شدت محکوم می کردند اما اکنون در قبال تهدیدات علیه زیرساخت های انرژی ایران، هیچ صدایی از آنان در نمی آید.

منابع تولید انرژی در ایران متنوع است

این عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به وضعیت تاب‌آوری زیرساخت‌های انرژی کشور تصریح کرد: خوشبختانه ایران از تنوع بالایی در منابع تولید انرژی برخوردار است؛ از جمله نیروگاه‌های حرارتی، برق‌آبی، بادی و خورشیدی. همچنین پراکندگی جغرافیایی نیروگاه‌ها و اتصال شبکه سراسری برق، امکان مدیریت بحران را فراهم می‌کند.

نیروگاه ها در ایران کوچک و متراکم است

وی در ادامه با بیان اینکه نیروگاه در گستره وسیعی از ایران احداث شده است افزود: به جز چند نیروگاه بزرگ که بالای ۲ هزار مگاوات برق تولید می کنند؛ سایر نیروگاه های کشور کوچک  و متراکم هستند. شبکه برق ایران کاملا متصل است و قابلیت انتقال از نقطه ای به نقطه دیگر را دارد.

در صورت جنایت دشمن قطع کامل برق رخ نخواهد داد

وی در ادامه تاکید کرد: اگرچه در صورت وقوع این جنایت، ممکن است بخشی از ظرفیت تولید برق دچار آسیب شود، اما قطع کامل برق رخ نخواهد داد و شرایط قابل مدیریت خواهد بود. بنابراین جای نگرانی جدی برای مردم وجود ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر توان بازدارندگی کشور در برابر دشمن آمریکایی_صهیونی گفت: در صورت هرگونه اقدام خصمانه، پاسخ متقابل و متناسب از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به مراکز انرژی در رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه انجام خواهد شد.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج