۱۵۹۱۵۵۹
۲ نظر
۳۴۰۹
۲ نظر
۳۴۰۹
پ

ادعای درخواست یک مقام برای فروش جزیره ایران به امارات!

علی خضریان نماینده مجلس طیف پایداری در اتهامی سنگین به یک نماینده سابق مجلس در صداوسیما گفت: «یک وطن‌فروش در مجلس قبلا پیشنهاد داده بود یکی از جزایر سه‌گانه را به امارات اجاره دهیم تا در ازای آن برای توسعه کشور پول بگیریم.»

تابناک: علی خضریان نماینده مجلس طیف پایداری در اتهامی سنگین به یک نماینده سابق مجلس در صداوسیما گفت: «یک وطن‌فروش در مجلس قبلا پیشنهاد داده بود یکی از جزایر سه‌گانه را به امارات اجاره دهیم تا در ازای آن برای توسعه کشور پول بگیریم. عنوان وطن‌فروش برای این آدم فحش نیست.» با توجه به اظهارات خضریان اشاره او به محمود صادقی نماینده پیشین مجلس است که خضریان چنین اتهامی سنگینی را مطرح کرده بود. صادقی تنها نماینده پیشین مجلس است که اخیراً در توییتی درباره محمد مرندی پسر علیرضا مرندی پزشک رهبر شهید انقلاب و استاد زبان انگلیسی دانشگاه تهران پرسیده بود مداخله او در حوزه سیاست خارجی ایران چه ربطی به تخصص او دارد که البته بعد این پست را در شبکه ایکس را حذف کرد. ادعاهای خضریان را می‌بینید و می‌شنوید.

معرفی دمنوش لاغری که کل صدا سیما راجبش صحبت میکنه!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زاپاس

    اول تعیین کن خضریان نماینده چند در صد مردمه.
    دیگ به دیگ میگه روت سیاهست.

  • ناشناس

    خاک بر سر اصلاح طلبان چه راحت سالها فریبمون دادن بی وطنها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج