۹ میلیون نفر برای تماشای سلین دیون صف کشیدند!
تور کنسرتهای سلین دیون در پاریس به یکی از خبرسازترین رویدادهای موسیقی سال ۲۰۲۶ تبدیل شده است.
چندثانیه: تور کنسرتهای سلین دیون در پاریس به یکی از خبرسازترین رویدادهای موسیقی سال ۲۰۲۶ تبدیل شده است. این خواننده کانادایی پس از چند سال دوری از اجراهای زنده بهدلیل بیماری، قرار است از ۱۲ سپتامبر تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۶ در سالن Paris La Défense Arena روی صحنه برود. وبسایت رسمی این رویداد اکنون ۱۶ تاریخ اجرا را ثبت کرده است.

بر اساس گزارشها، تقاضا برای خرید بلیت این اجراها بسیار گسترده بود و حدود ۹ میلیون نفر برای مرحله پیشثبتنام و قرعهکشی خرید بلیت اقدام کردند؛ رقابتی کمسابقه برای دسترسی به تعداد محدودی بلیت.
بازگشت سلین دیون به صحنه، پس از ابتلا به بیماری نادر «سندروم شخص سفت»، برای بسیاری از هواداران او جنبهای احساسی دارد و رسانهها این مجموعه اجراها را یکی از مهمترین بازگشتهای موسیقی پاپ در سالهای اخیر توصیف کردهاند.
هشدار مهم مسئولان سالن نیز این است که فقط بلیتهای خریداریشده از مسیرهای رسمی معتبر هستند و خرید از صفحات اجتماعی یا فروشندگان غیررسمی قابل اعتماد نیست.
نظر کاربران
خوش به حالشون دغدغه شون خرید بلیت تو کدوم قسمت سالن کنسرته، اون وقت ما هم هر روز باید vpn مون رو چک کنیم سایتها و پلتفرم های که فیلتر کرده بودن الان با فیلتر شکن کار میکنه یانه اونم هنوز بسته است خدایا این عادلانه است ؟
پاسخ ها
ما همون یوتیوب فیلتر شده رو هم نمیتونیم ببینیم اونوقت جهان نیوز فیلم از شهبازی گذاشته که رشیدپور و بخاطر اعتراض به قطع اینترنت مسخره میکنه!
خوشبحااتون برای یه اینترنت ساده همش باید التماس مسئولان کنیم
خدایا به مردم سرزمین ما هم ارامش و رفاه عنایت کن
سطح دغدغه رو ببینید!!! اونوقت بگید اروپا بده ،آمریکا بده و ایران و ماها خوبیم!!!
خدایا هر روز یک قدم به مرگ نزدیکترم
نجاتمون بده
این عدالت نیست
از عدد نه میلیون فهمیدید خوش به حالشون ؟ ؟ مگه ایرانی ها برای یه کنسرت سطح پایین ، با قیمتهای گزاف تر از کنسرت های امثال سلین دیون ، ثبت نام نمی کنند ؟ یه سر به آمار شرکت کننده ها قبل از جنگ بزنید . همه جا همه جور آدمی هست