۱۵۹۵۸۴۹
۵۹۰
۵۹۰
پ

علت دود غلیظ در شرق اصفهان اعلام شد

مدیرکل مدیریت بحران‌ استانداری اصفهان گفت: آتش‌سوزی در محل دپوی ضایعات پسماند شهرداری اصفهان علت دود غلیظ شرق است.

مهر: مدیرکل مدیریت بحران‌ استانداری اصفهان گفت: آتش‌سوزی در محل دپوی ضایعات پسماند شهرداری اصفهان علت دود غلیظ شرق است.

اصفهان

منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: دود مشاهده‌ شده در منطقه شرق اصفهان مربوط به آتش‌سوزی در محل نگهداری و دپوی ضایعات سایت پسماند شهرداری اصفهان واقع در گردنه زینل است.

وی افزود: در پی وقوع این حادثه، تیم‌های آتش‌نشانی با استفاده از ماشین‌آلات اطفاییه و تانکرهای آبرسان در محل حاضر شده‌اند و عملیات اطفای حریق در حال انجام است.

شیشه‌فروش با اشاره به استمرار عملیات مهار آتش تصریح کرد: نیروهای امدادی و عملیاتی در تلاش هستند تا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به کنترل و خاموش کردن کامل حریق اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: جزئیات بیشتر درباره علت وقوع آتش‌سوزی و میزان خسارات احتمالی پس از پایان عملیات و بررسی‌های لازم اعلام خواهد شد.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج