۱۵۹۷۰۴۵
۲۲۸۶
۲۲۸۶
پ

گورستان تاریخی شیراز در آتش سوخت

آتش‌سوزی عصر شنبه (۱۶ خرداد) در قبرستان تاریخی دارالسلام شیراز با حضور سریع نیرو‌های آتش‌نشانی مهار شد.

ایرنا: آتش‌سوزی عصر شنبه (۱۶ خرداد) در قبرستان تاریخی دارالسلام شیراز با حضور سریع نیرو‌های آتش‌نشانی مهار شد، اما بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد حدود ۲ هزار مترمربع از عرصه این گورستان تاریخی بر اثر حریق ناشی از خشک شدن علف‌های هرز دچار آسیب شده است.

photo_2026-06-06_23-48-51

هادی عیدی‌پور با اعلام این خبر اظهار کرد: ساعت ۱۸ امروز شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ وقوع آتش‌سوزی در قبرستان تاریخی دارالسلام شیراز به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نیرو‌های عملیاتی ایستگاه ۱۹ آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند و عملیات مهار و جلوگیری از گسترش آتش را آغاز کردند.

عیدی‌پور با بیان اینکه آتش در کوتاه‌ترین زمان ممکن تحت کنترل قرار گرفت، گفت: این حریق به طور کامل مهار شده است، اما بر اساس بررسی‌های اولیه کارشناسان، حدود ۲ هزار مترمربع از عرصه این قبرستان تاریخی دچار آتش‌سوزی شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز علت اولیه وقوع این حادثه را خشک بودن علف‌های هرز و پوشش گیاهی موجود در محل اعلام کرد و افزود: بررسی‌های تکمیلی درباره ابعاد حادثه و میزان خسارت احتمالی همچنان ادامه دارد.

قبرستان دارالسلام شیراز از جمله گورستان‌های تاریخی و ارزشمند کشور به شمار می‌رود که افزون بر سنگ‌قبر‌ها و کتیبه‌های تاریخی، آرامگاه بسیاری از مشاهیر، علما و شخصیت‌های برجسته شیراز را در خود جای داده است.

 

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج