۱۵۹۹۰۸۰
۱ نظر
۳۳۲۲
۱ نظر
۳۳۲۲
پ

تشکیل پرونده برای برخی از تماشاگران ایران - نیوزیلند

بخش قابل توجهی از افرادی که در جریان دیدار ایران و نیوزیلند در آمریکا با سردادن شعارهای توهین‌آمیز، ایجاد درگیری و هتک حرمت نمادهای ملی اقدام به اخلال در برگزاری مسابقه کردند، شناسایی شده‌اند.

بامدادنو مدعی شد: بخش قابل توجهی از افرادی که در جریان دیدار ایران و نیوزیلند در آمریکا با سردادن شعارهای توهین‌آمیز، ایجاد درگیری و هتک حرمت نمادهای ملی اقدام به اخلال در برگزاری مسابقه کردند، شناسایی شده‌اند.

17

بر اساس این گزارش، پرونده این افراد برای پیگیری‌های حقوقی و قضایی در حال تکمیل است و محدودیت‌های مختلفی از جمله بررسی وضعیت توقیف دارایی‌ها و منافع اقتصادی افراد مرتبط با آنان در دستور کار قرار گرفته است.

همچنین در ادامه فرآیند برگزاری مسابقات جام جهانی نیز، چنانچه هرگونه اقدام مشابه علیه منافع کشور صورت گیرد، مرتکبان ضمن شناسایی و تعقیب قضایی، با اشد مجازات‌های مقرر در قوانین و مقررات مواجه خواهند شد.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج