اقدام قریبالوقوع چین درباره ایران و لبنان
سخنگوی وزارت امور خارجه چین از ارسال کمکهای بشردوستانه چین برای ایران و لبنان خبر داد.
ایسنا: لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین ۱۷ ژوئن در یک نشست خبری در پاسه به سوالی درباره این که چین با توجه به تلفات غیرنظامیان و تخریب گسترده زیرساختها در منطقه خاورمیانه و مشکلات معیشتی مردم، به برخی از کشورهای منطقه کمکهای بشردوستانه ارائه کرده بود، آیا قصد دارد به این کمکها ادامه دهد؟ گفت: با در نظر گرفتن شرایط واقعی این کشورها، چین تصمیم گرفته است به زودی محمولههای جدید کمکهای بشردوستانه خود را برای ایران و لبنان ارسال کند تا به مردم این دو کشور برای بازسازی و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی کمک شود.

براساس گزارش CGTN، وی خاطرنشان کرد: چین تا جایی که در توانش باشد به ارائه حمایت و کمکهای خود به این کشورها ادامه خواهد داد. علاوه بر این، چین با تمرکز بر تلاش در جهت تشویق به گفتوگو و برقراری صلح، در برقراری مجدد هر چه سریعتر صلح و آرامش در خاورمیانه نقش مثبت ایفا خواهد کرد.
«زونگ پیوو» سفیر جمهوری خلق چین در تهران نیز پیش از این در گفتوگو با ایسنا اعلام کرده بود پکن در چندین نوبت کمکهای بشردوستانه اضطراری به ایران ارسال کرده است.
او ابراز داشت: در آینده نیز تا حد توان کمکهای بشردوستانه خود را برای دوستان ایرانی ارسال خواهیم کرد.
ارسال نظر