۱۵۹۹۴۸۸
۲ نظر
۵۲۴۸
۲ نظر
۵۲۴۸
پ

یک خبر از تهران که سیاوش قمیشی را به گریه انداخت

امیر قمیشی، تهیه‌کننده و برنامه‌ساز تلویزیون اظهار کرد: وقتی خبر فوت پدرم را به عمویم سیاوش قمیشی رساندم فقط گریه کرد. من و عمویم اختلاف نظرات سیاسی داریم اما او برای نظرات سیاسی من احترام قائل است.

فرهیختگان: امیر قمیشی، تهیه‌کننده و برنامه‌ساز تلویزیون اظهار کرد: وقتی خبر فوت پدرم را به عمویم سیاوش قمیشی رساندم فقط گریه کرد. من و عمویم اختلاف نظرات سیاسی داریم اما او برای نظرات سیاسی من احترام قائل است. 

به او گفتم من هم مثل شما می‌خوانم اما من نوحه می‌خوانم. گفتم نوحه خواندن از کاری که شما انجام می‌دهید سخت‌تر است.

همسرش گفت فکر نکن ما به چیزی اعتقاد نداریم. یک قرآن از مادربزرگت به ما رسیده و عمویت در هر مسافرت آن را با خودش می‌برد.

گاهی باهم گپ می‌زنیم و با وجود اختلاف سلیقه‌ها با علاقه صحبت می‌کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    شبخیز هم داداش ش در صدا و سیما کار می‌کنه
    از این شله قلمکار ها زیاد داریم

  • ناشناس

    خاصیت انشانهای فرهیخته بزرگوار و بافرهنگ احترام گذاشتن به نظرات دیگران است نه کوبیدن و خفه کردن ایشان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج