۱۵۹۹۵۳۲
۱۴۸۹
۱۴۸۹
پ

بیمه رایگان شرکت‌کنندگان در تشییع رهبر شهید

سخنگوی وزارت کشور اعلام کرد: همه شرکت‌کنندگان در آیین‌های تشییع و تدفین رهبر شهید در شهرهای تهران، قم و مشهد مقدس تحت پوشش بیمه رایگان قرار می‌گیرند.

جماران: سخنگوی وزارت کشور اعلام کرد: همه شرکت‌کنندگان در آیین‌های تشییع و تدفین رهبر شهید در شهرهای تهران، قم و مشهد مقدس تحت پوشش بیمه رایگان قرار می‌گیرند.

این اقدام در قالب تفاهم‌نامه میان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و بیمه ایران انجام شده و وزارت کشور پیگیر اجرای آن بوده است.

دبیرخانه ستاد مرکزی تشییع به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور در حال انجام هماهنگی‌های لازم است و کمیته‌های مختلف از جمله حمل‌ونقل، پشتیبانی و خدمات، وظایف خود را دنبال می‌کنند.

همچنین از همه مسئولان و دستگاه‌ها درخواست می‌شود اطلاع‌رسانی درباره مراسم را صرفاً از طریق سخنگوی رسمی ستاد و مراجع تعیین‌شده دنبال کنند تا از انتشار اخبار پراکنده جلوگیری شود.

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج