۱۵۹۹۷۴۱
۴۶۶
۴۶۶
پ

پزشکیان: تمام مفاد تفاهم‌نامه به نغع ماست

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جنگ هیچ سودی برای هیچ طرفی ندارد، گفت ادامه درگیری‌ها تنها به افزایش فقر، بیکاری و عقب‌ماندگی اقتصادی منجر می‌شود، اما در عین حال ایران در برابر هرگونه تجاوز با قدرت ایستادگی خواهد کرد.

ایسنا: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در سی‌وسومین همایش سیاست‌های پولی و بانکی که در سالن همایش‌های بانک مرکزی و با حضور وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد، گفت: تصور اینکه همچنان طی سال‌های آینده با نرخ تورم بالای ۵۰ یا ۶۰ درصد مواجه باشیم، برای من غیرقابل قبول است. 

پزشکیان

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه تمام دغدغه ما در دولت، عدالت و عمل به کتاب است، گفت: این تصور برای من که به‌عنوان یک انسان در این کشور زندگی می‌کنم، خیلی سخت است که ما پنج یا شش سال همچنان در تورم‌های ۴۰.۵۰ یا ۶۰ درصدی باقی بمانیم؛ اینجا جمع شدید تا راهی پیدا کنید. امکان ندارد راهی برای برون‌رفت از این وضعیت وجود نداشته باشد. نه فقط یک راه بلکه صدها راه وجود دارد که می‌توان از این بن‌بست خارج شد. 

جنگ به نفع هیچ‌کس نیست

رئیس‌جمهوری همچنین با تاکید بر اینکه جنگ به نفع هیچ‌کس نیست، افزود: ادامه جنگ هم به نفع هیچ گروهی نیست. براساس تمامی تحقیقاتی که در دنیا انجام شده، هر جنگی باعث سقوط در رشد و توسعه در اقتصاد و جامعه است و فقر و بیکاری را افزایش می‌دهد. البته این حرف بدان معنا نیست که ما از جنگ می‌ترسیم چرا که ارتشی‌ها، سپاهیان، نیروی هوافضا و مردم ایران نشان دادند با قدرت در برابر تجاوز ایستادند و اگر قرار بر ادامه جنگ بود هم با قدرت می‌ماندند و می‌ایستادند. 

پزشکیان یادآور شد: رهبر شهید انقلاب می‌فرمودند که روند «نه جنگ، نه صلح» برای جامعه بد است. باید وضعیت خود را روشن کنیم. 

وی همچنین در بخش دیگری از این نشست، گفت: تصور اینکه همچنان طی سال‌های آینده با نرخ تورم بالای ۵۰ یا ۶۰ درصد مواجه باشیم، برای من غیرقابل قبول است. 

پزشکیان گفت: تمام مفاد تفاهم‌نامه امضا شده بین ایران و آمریکا به نفع ماست و دستاوردهای این گفت‌وگو و مذاکره عیان خواهد بود. ترامپی که ما را از انجام بسیاری از کارها منع می‌کرد، در سخنرانی اخیر خود تمام آن‌ها را حق مردم و ملت دانست.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که حرفهای رئیس جمهور آمریکا ۱۸۰ درجه تغییر کرد، گفت: ترامپی که ما را از انجام بسیاری از کارها منع می‌کرد، در سخنرانی اخیر خود تمام آن‌ها را حق مردم و ملت دانست. ۶ میلیارد دلار پول ما در قطر برخواهد گشت. 

وی با بیان این که نتانیاهو اولین ناراضی از مذاکرات است، افزود: سلطنت طلبان نیز نمی‌خواهند ما با آرامش کشور را هدایت کنیم. دستاوردهای این گفت‌وگو و مذاکره عیان خواهد شد. تمام مفاد تفاهم‌نامه به نفع ماست. 

به گفته وی، تنها نکته آمریکا این است که ما بمب اتم نداشته باشیم؛ این موردی است که رهبر شهید هم بارها فرمودند ما بمب اتم نمی‌خواهیم. آمریکا گفت همین را بنویس و امضا کن، ما هم امضا کردیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج