۱۵۹۹۹۴۲
۳ نظر
۳۷۶۷
۳ نظر
۳۷۶۷
پ

حسین علیزاده: ۷۰ ضربه شلاق پرستو احمدی را به من بزنید

حسین علیزاده، آهنگساز و نوازنده برجسته ایرانی، با انتقاد از صدور حکم بدوی شلاق برای عوامل کنسرت فرضی، این احکام را نشانه تداوم برخوردهای محدودکننده با هنرمندان دانست.

مجله بیلبورد: حسین علیزاده، آهنگساز و نوازنده برجسته ایرانی، با انتقاد از صدور حکم بدوی شلاق برای عوامل کنسرت فرضی، این احکام را نشانه تداوم برخوردهای محدودکننده با هنرمندان دانست و گفت: «متأسفم که در روزی سخن می‌گویم که تعدادی از هنرمندان ما به شلاق محکوم شده‌اند؛ یعنی عصر حجر جلوی چشم ماست.»

او که در مراسم بزرگداشت استیون بلام سخن می‌گفت، با اشاره به آشنایی خود با محکومان این پرونده افزود: «همه این دوستان را می‌شناسم؛ هنرمندانی بسیار بااستعداد و موسیقی‌دانانی برجسته هستند.»

علیزاده همچنین با تأکید بر نقش هنر در پرورش آزادگی و شجاعت، از عوامل این برنامه حمایت کرد و گفت: «شجاعت یکی از چیزهایی است که هنر به آدم می‌دهد. من اول به شجاعت این دوستان تبریک می‌گویم و در عین حال این تصمیم را محکوم می‌کنم.»

این هنرمند شناخته‌شده در بخشی از سخنانش با لحنی کنایه‌آمیز اظهار کرد: «پیشنهاد می‌کنم تعداد شلاق‌ها را بین ما تقسیم کنند. من هفتاد تا شلاق را قبول می‌کنم؛ البته موضوع شوخی‌بردار نیست، اما این طنز تلخی است که می‌گویم.»

احکام صادرشده بدوی برای عوامل کنسرت مجازی و پرستو احمدی، که شامل ۷۴ ضربه شلاق است، در روزهای اخیر واکنش گسترده هنرمندان و فعالان مدنی را در پی داشته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    هنری که همراه با هرزگی و لودگی باشه همون بهتر که نابود بشه ، تو هم یه هنرمند فاسدی علیزاده

  • ناشناس

    بزنید به قوچانی و زیدابادی،دل همه ی گروهها خنک میشه

  • ناشناس

    به تو هم ميزنن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج