۱۶۰۰۱۰۷
۲۲۴۰
۲۲۴۰
پ

سرنوشت نامعلوم ۱۰ شمش طلا در یک شرکت دولتی

ابهام در ثبت و نگهداری ۱۰ شمش طلای ۲۰۰ میلیارد تومانی در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه آتیه صبا، احتمال سناریوهای فساد را قوت بخشید.

خبرگزاری فارس: سندی به دست فارس که نشان می‌دهد، یک شرکت زیر مجموعه آتیه صبا (بزرگترین هلدینگ صندوق بازنشستگی) با اقدامی که از سمت حسابرس دیوان محاسبات «قصور و ترک فعل» عنوان شده، به انداز ۱۰ شمش طلا به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان به اموال متعلق به بازنشستگان خسارت وارد کرده است.

86049b2d7dbe45d4b1c5a42d089f4ed3

این اتفاق درحالی افتاده است که پیش‌تر امضای مدیر عامل شرکت آتیه صبا فاقد اعتبار قانونی اعلام شده بود.

این شرکت زیرمجموعه آتیه صبا بدون رعایت تشریفات قانونی کالایی فاقد هویت را به عنوان «ماده زردرنگ-شمش طلا» ثبت کرده، در حالیکه نظر ارزیاب گمرک برای تایید ماهیت کالا وجود ندارد؛ حالا شخص حقیقی که این ماده را به تحویل داده خواستار دریافت طلا است و این شرکت باید این کالا را به وی تحویل دهد.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج