۱۶۰۰۶۶۲
۱۶۲۰
۱۶۲۰
پ

پاسخ قوه قضاییه به خبر حکم کنسرت «کاروانسرا»

پس از انتشار اخباری درباره صدور حکم برای تعدادی از دست‌اندرکاران کنسرت «کاروانسرا»، مرکز رسانه قوه قضاییه در پاسخ به استعلام خانه موسیقی ایران اعلام کرد که حکم صادرشده قطعی نیست و در صورت نهایی شدن، اطلاع‌رسانی رسمی انجام خواهد شد.

ایسنا: پس از انتشار اخباری درباره صدور حکم برای تعدادی از دست‌اندرکاران کنسرت «کاروانسرا»، مرکز رسانه قوه قضاییه در پاسخ به استعلام خانه موسیقی ایران اعلام کرد که حکم صادرشده قطعی نیست و در صورت نهایی شدن، اطلاع‌رسانی رسمی انجام خواهد شد.

در این رابطه بخوانید: 

حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد

حسین علیزاده: ۷۰ ضربه شلاق پرستو احمدی را به من بزنید

images-1

اطلاعیه خانه موسیقی ایران درباره پرونده «کنسرت کاروانسرا»

در پی انتشار اخبار غیررسمی درباره صدور حکم بدوی برای تعدادی از دست‌اندرکاران کنسرت «کاروانسرا»، خانه موسیقی ایران با توجه به محتوای این حکم در نامه‌ای خطاب به مدیر مرکز رسانه قوه قضاییه، خواستار شفاف‌سازی درباره این خبر شد.

در این نامه با اشاره به انتشار گسترده خبر صدور حکم بدوی شامل «۷۴ ضربه شلاق تعزیری، دو سال ممنوع‌الخروجی و دو سال ممنوعیت از فعالیت هنری برای افراد یادشده»، از مرکز رسانه قوه قضاییه درخواست شده بود که در خصوص تأیید یا عدم تأیید اخبار منتشرشده اطلاع‌رسانی رسمی انجام دهد.

در پی این مکاتبه، مرکز رسانه قوه قضاییه در تماس با خانه موسیقی ایران اعلام کرد که حکم صادرشده قطعی نیست و در صورت قطعی شدن، اطلاع‌رسانی رسمی از سوی قوه قضاییه انجام خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج