۱۶۰۰۸۱۱
۱ نظر
۱۴۳۸
۱ نظر
۱۴۳۸
پ

عدد ۳ نماد بدشانسی فوتبال ایران شد!

حذف ایران با نتیجه ۳ - ۳ بازی اتریش و الجزایر (گل تساوی در ثانیه پایانی زده شد، آن هم در حالی که حتی وقت اضافه هم تمام شده بود!)

فوتبالی: تیم ملی فوتبال ایران مقابل مصر به تساوی یک - یک رضایت داد و برای همین مجبور شد منتظر نتایج سایر گروه‌ها بماند. ابتدا غنا از کرواسی شکست خورد تا اولین امید ایران، ناامید شود. بازی دومی که برای ایران اهمیت داشت، مصاف کنگو و ازبکستان بود که با نتیجه سه بر یک به سود نماینده آفریقا به پایان رسید تا تنها یک‌حالت برای صعود ایران باقی مانده باشد و آن هم به نتیجه دیدار اتریش و الجزایر برمی‌گشت.

0

 ایران اگر می‌خواست به دور حذفی برود، باید یکی از دو تیم اتریش یا الجزایر برنده از زمین بازی خارج می‌شدند اما این مسابقه با تساوی سه - سه به اتمام رسید. سرنوشت امیر قلعه‌نویی به شکل عجیبی به عدد سه گره خورده است. عدد سه به امیر قلعه‌نویی نشان داد سیزده نحس نیست و عدد سه با اختلاف از سیزده نحس‌تر است. 

    تعداد بازی‌های ایران در جام جهانی: سه

    تعداد تساوی ایران در جام جهانی: سه

    تعداد گل زده ایران در جام جهانی: سه

    تعداد گل خورده ایران در جام جهانی: سه

    تعداد گل آفساید ایران در جام جهانی: سه

    دفعاتی که بازیکنان ایران جایزه بهترین بازیکن زمین را کسب کردند: سه

    تعداد ضربات ایران که به تیرک برخورد کرد: سه

    رتبه در جدول گروه G: سه

    تعداد گل‌های کنگو به ازبکستان: سه

    نتیجه بازی اتریش و الجزایر: سه

همه این آمار به خوبی نشان می‌دهد سرنوشت امیر قلعه‌نویی به عدد سه گره خورده و شاید اگر تیم ملی فوتبال ایران کمی خوش‌شانس بود به دور حذفی مسابقات صعود می‌کرد. عدد سه از امروز نماد بدشانسی فوتبال ایران است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اگه طارمی پنالتی رو گل میکرد. اینجوری نمیشد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج