۱۶۰۰۹۱۳
۲۵۵۲۵
۲۵۵۲۵
پ

تصمیم پزشکیان برای شکایت از مداح هتاک اعلام شد

یوسف پزشکیان با بیان اینکه رئیس‌جمهور از مداح هتاک شکایت نکرده است، تاکید کرد که عدم برخورد قضایی با این فرد با عدالت سازگار نیست.

بامدادنو: یوسف پزشکیان با بیان اینکه رئیس‌جمهور از مداح هتاک شکایت نکرده است، تاکید کرد که عدم برخورد قضایی با این فرد با عدالت سازگار نیست.

 2102892_633

یوسف پزشکیان نوشت: «از طرف رئیس جمهور علیه هیچ کدام شکایتی ثبت نشده اما برخورد دوگانه به دور از ادعای عدالت است».

او در صفحه‌ی شخصی خود دو خبر شکایت سال گذشته‌ی مدعی العموم از یک کاریکاتوریست به خاطر یک کاریکاتور انتقادی به رئیس جمهور و اعلام اخیر تشکیل نشدن پرونده‌ی شکایت از مداحی که رئیس جمهور را به قتل تهدید کرده، اشاره کرده است.

photo_2026-06-28_18-32-27

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج