۱۶۰۱۱۱۲
۳۳۸۱
۳۳۸۱
پ

واکنش فوری ایران به مین‌زدایی فرانسه در تنگه هرمز

کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در پیامی تاکید کرد که مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود.

ایرنا: کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در پیامی تاکید کرد که مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود.

172885382

غریب آبادی در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: مکرون (رئیس جمهور فرانسه) گفته در مین زدایی از تنگه هرمز، با هماهنگی شرکایش همکاری می‌کند.

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه گفت: طبق یادداشت تفاهم اسلام آباد، مین زدایی صرفا توسط ایران انجام می‌شود و نه هیچ کشور دیگری، اصولا اجازه چنین کاری را هم نمی‌دهیم.

وی تصریح کرد: شرایط حساس و پیچیده است. توصیه اکید می‌کنیم فرانسه آن را با تحریکاتش پیچیده تر نکند.

photo_2026-06-29_20-53-03

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج