۱۶۰۱۵۱۶
۵۳۵
۵۳۵
پ

یک نیروی ارتش آمریکا در دریای عرب مفقود شد

ارتش تروریستی آمریکا اعلام کرد که در پی فرود اضطراری یک فروند بالگرد از نوع ام اچ-۶۰ اس سی هاوک در دریای عرب (جنوب دریای عمان)، یک نظامی آمریکایی مفقود شده است.

صابرین نیوز: ارتش تروریستی آمریکا اعلام کرد که در پی فرود اضطراری یک فروند بالگرد از نوع ام اچ-۶۰ اس سی هاوک در دریای عرب (جنوب دریای عمان)، یک نظامی آمریکایی مفقود شده و سه نظامی دیگر خدمه این بالگرد نیز زخمی شده اند که وضعیت جسمانی آن ها پایدار گزارش شده است.

photo_2026-07-02_01-42-08

در بیانیه ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا آمده است: شناورهای نیروی دریایی هم اکنون در حال انجام عملیات جست وجو در منطقه برای یافتن یکی دیگر از اعضای خدمه پروازی هستند که همچنان مفقود است. همچنین تحقیقات درباره چگونگی وقوع این حادثه ادامه دارد.

در این بیانیه همچنین آمده است که این بالگرد در منطقه بر روی ناو هواپیمابر جورج بوش مستقر و به مأموریت اعزام شده بود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج