۱۶۰۱۸۰۷
۲ نظر
۳۵۴۱
۲ نظر
۳۵۴۱
پ

تصمیم تازه درباره تعطیلی روز سه‌شنبه

در حالی که پیش از این سخنگوی دولت شهر تهران را تعطیل اعلام کرده بود، استاندار تهران از تعطیلی سراسر این استان در روز سه شنبه خبر داد.

خبرگزاری مهر: محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد: به جهت مدیریت خوب مراسم وداع و تشییع رهبر شهید با پیشنهادی که در دولت مطرح کردیم از روز شنبه تا روز سه شنبه استان تهران تعطیل است.

5692150

وی اضافه کرد: البته این تعطیلی برای دستگاه های خدمت رسان که وظیفه ارائه خدمات به مردم دارند، نیست.

این اظهارات در حالی است، که پیش از این فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفته بود: هیئت دولت تصمیم گرفت که به منظور تسهیل خروج عزاداران رهبر شهید انقلاب اسلامی‌حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از تهران، روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه این شهر تعطیل شود.

لذا در حال حاضر و براساس اعلام نماینده عالی دولت در استان تهران تعطیلی روز سه شنبه در سراسر این استان لحاظ می شود و مختص شهر تهران نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    مفت خور ها تعطیل می شوند و زحمتکش ها به سر کار می روند!!!

  • ناشناس

    خب چهارشنبه رو هم تعطیل میکردید دیگه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج