اختلال ارتباطی در دو شهر لرستان پس از حمله اخیر
پس از حمله هوایی به شهر ویسیان، ارتباطات تلفنی و اینترنتی در این منطقه و شهرستان معمولان با اختلال مواجه شد و تلاش برای رفع مشکلات ارتباطی ادامه دارد.
تسنیم: پس از حمله هوایی به شهر ویسیان، ارتباطات تلفنی و اینترنتی در این منطقه و شهرستان معمولان با اختلال مواجه شد و تلاش برای رفع مشکلات ارتباطی ادامه دارد.

شرکت مخابرات منطقه لرستان با صدور اطلاعیهای اعلام کرده است: به اطلاع مردم شریف بخش ویسیان و شهرستان معمولان میرساند، به دلیل بروز اختلال فنی گسترده در زیرساختهای ارتباطی منطقه، در حال حاضر ارتباط تلفن ثابت و همراه در این مناطق با قطعی مواجه شده است.
تیمهای فنی و عملیاتی مخابرات منطقه لرستان از نخستین ساعات وقوع این اختلال در محل حاضر شدهاند و با بهکارگیری همه امکانات، در حال انجام اقدامات لازم برای بازسازی و برقراری مجدد ارتباطات هستند.
بر اساس برنامهریزی انجامشده، تلاش بر آن است که ارتباطات بخش ویسیان تا عصر امروز و ارتباطات شهرستان معمولان حداکثر تا بعدازظهر فردا برقرار شود.
نظر کاربران
ای گی من بو آمریکا و ترامپ