۱۶۰۷۹۲۴
۱۱۴۰
۱۱۴۰
پ

دزدی که صاحب‌خانه با دیدنش از شکایت منصرف شد!

تصاویر دوربین امنیتی خانه مردی در اسکاتلند پس از هفته‌ها ناپدید شدن بطری‌های شیر، فاش کرد که سارق مرموز نه یک انسان، بلکه روباه جوانی بوده که نیمه‌های شب شیرها را با خود می‌برد.

خبرآنلاین: تصاویر دوربین امنیتی خانه مردی در اسکاتلند پس از هفته‌ها ناپدید شدن بطری‌های شیر، فاش کرد که سارق مرموز نه یک انسان، بلکه روباه جوانی بوده که نیمه‌های شب شیرها را با خود می‌برد.

6454063

ناپدید شدن مرموز بطری‌های شیر از مقابل خانه مردی در اسکاتلند، او را به نصب دوربین امنیتی واداشت. اما تصاویر ثبت‌شده نشان دادند سارق نه یک انسان و نه یک همسایه شیطان، بلکه یک روباه جوان بوده که نیمه‌های شب بطری‌های شیر را با خود می‌برد.

«گوردون کمپبل» ۴۲ ساله که در نزدیکی شهر گلاسگو در اسکاتلند زندگی می‌کند، پس از هفته‌ها ناپدید شدن بطری‌های شیر تحویلی از مقابل در خانه‌اش، تصمیم گرفت برای حل این معما دوربین امنیتی نصب کند. نتیجه اما او را غافلگیر کرد؛ تصاویر نشان داد یک روباه جوان هر بار در تاریکی شب به خانه نزدیک می‌شود، بطری شیشه‌ای شیر را با دهان برمی‌دارد و با خود می‌برد.

کمپبل گفت این اتفاق حدود یک ماه ادامه داشت و در تمام این مدت تصور می‌کرد یک انسان مسئول این سرقت‌هاست. او حتی با شوخی گفته بود شاید «یک وگان افراطی» برای مخالفت با مصرف محصولات لبنی بطری‌های شیر را می‌دزدد.

او درباره حدس‌های اولیه خود گفت: «واقعاً نمی‌دانستم چه کسی این کار را انجام می‌دهد. فکر می‌کردم یا یک انسان باشد یا یک حیوان.» به گفته او، مدتی نیز پرندگان زاغی مظنون اصلی بودند، زیرا به باهوشی شهرت دارند، اما بعید به نظر می‌رسید بتوانند یک بطری شیشه‌ای را جابه‌جا کنند.

کمپبل برای شناسایی سارق، یک بطری شیشه‌ای پر از شیر را به‌عنوان طعمه مقابل خانه قرار داد و دوربینی را به سمت آن تنظیم کرد. تنها چند ساعت بعد، حدود ساعت ۲:۳۰ بامداد ۲۰ ژوئیه، روباه ظاهر شد و بطری را برداشت؛ اتفاقی که همه ابهام‌ها را از بین برد.

او گفت دیدن روباه کوچک با گوش‌های بزرگ و چهره بامزه‌اش آن‌قدر خنده‌دار بود که دیگر نتوانست از دستش عصبانی بماند و همان لحظه او را بخشید.

کمپبل از زمان همه‌گیری کرونا از خدمات تحویل شیر در منزل استفاده می‌کرد، اما به دلیل تکرار این سرقت‌ها، مدتی این سرویس را متوقف و شیر مورد نیازش را از فروشگاه تهیه کرد. او اکنون قصد دارد دوباره سفارش تحویل شیر را از سر بگیرد، اما این بار یک جعبه محافظ بیرون از خانه قرار خواهد داد تا بطری‌ها از دست مهمان ناخوانده شبانه در امان بمانند.

این نخستین بار هم نبود که روباه‌ها به خانه خانواده کمپبل سر می‌زدند. چند ماه پیش نیز گربه خانگی او به نام «بروس» روباه دیگری را که قصد داشت از دریچه مخصوص گربه وارد خانه شود، فراری داده بود.

 

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج