۱۶۱۴۱۹۵
۲۳۳۷
۲۳۳۷
پ

اخباری درباره ازدواج مریم کاویانی با مدیر بانک آینده!

در خبری که در فضای مجازی منتشر شده، ادعا شده است مریم کاویانی، بازیگر سینما و تلویزیون، برای سومین بار ازدواج کرده و همسر جدید او علی انصاری، چهره اقتصادی و بنیانگذار بانک آینده، است.

برترین‌ها: در خبری که در فضای مجازی منتشر شده، ادعا شده است مریم کاویانی، بازیگر سینما و تلویزیون، برای سومین بار ازدواج کرده و همسر جدید او علی انصاری، چهره اقتصادی و بنیانگذار بانک آینده، است.

این خبر تاکنون از سوی مریم کاویانی یا علی انصاری به‌صورت رسمی تأیید نشده و صحت آن نیز به‌طور مستقل قابل تأیید نیست.

مریم کاویانی پیش‌تر با رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه، ازدواج کرده بود که این ازدواج پس از مدتی به جدایی انجامید.

14_20_424

شامپو تحت لیسانس آلمان قطع ریزش و رویش مجدد موها

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج