۱۶۱۸۴۴۵
۱۲ نظر
۳۶۶۶
۱۲ نظر
۳۶۶۶
پ

فریبرز عرب نیا و گلشیفته هم به ایران ‎‌می‌آیند!

شماری از بازیگران سینما در پی بازگشت به ایران هستند و تلاش‌هایی در این زمینه در جریان است تا شماری از چهره‌هایی که مرزبندی مشخصی با جنگ طلبان دارند و علی رغم مواضع خاص شان بر کوس جنگ نکوبیده‌اند، به وطن بازگردند.

 تابناک: شماری از بازیگران سینما در پی بازگشت به ایران هستند و تلاش‌هایی در این زمینه در جریان است تا شماری از چهره‌هایی که مرزبندی مشخصی با جنگ طلبان دارند و علی رغم مواضع خاص شان بر کوس جنگ نکوبیده‌اند، به وطن بازگردند.

34dc3918ZTp3ZWJwfGY6MjQxMDYxNi5qcGd8ZnVpOjIzODE4NjB8bDpmYXx2OjE

بازگشت فاطمه معتمدآریا به ایران، با بازگشت محسن نامجو متفاوت بود. معتمدآریا برخلاف نامجو مواضع ساختارشکنانه وسیع و فعالیت تبلیغی گسترده نداشت و صرفاً حجابش را برداشته بود که ظاهراً در بازگشت به ایران نیز حجاب نگذاشته است. بنابراین بازگشتش با حساسیت زیادی مواجه نبود، هرچند حضورش در پروژه‌های سینمایی به ویژه آثاری که با پروانه ساخت تولید می‌شوند، ناظر بر فرآیندهای دیگری است که قاعدتاً در جای خودش پیگیری می‌شود.

 برخی دیگر از چهره‌های سینمایی به ویژه بازیگرانی که با جنگ طلبان همراهی نکرده‌اند و یا در مقطع جنگ ایران با دشمن آمریکا و اسرائیلی، علیه تهاجم به ایران موضع گیری کرده‌اند، تمایل به بازگشت به ایران دارند و بستر برای بازگشت شماری از آنها بدون برخورد جدی فراهم است. شنیده‌های خبرنگار تابناک حکایت از آن دارد که فریبرز عرب نیا یکی از بازیگرانی است که بحث بازگشتش به ایران جدی است و حتی برخی منابع از بازگشتش به ایران خبر می‌دهند اما تابناک تا این لحظه مستقلاً نمی‌تواند این موضوع را تایید کند.

همچنین شواهدی از احتمال بازگشت گلشیفته فراهانی به ایران، نه برای اقامت بلکه برای سفر مطرح است که به زعم برخی ناظران پس از مواضع قاطع گلشیفته علیه حمله به ایران و بمباران غیرنظامیان در تلویزیون فرانسه و دیگر رسانه‌های خارجی، این شرایط بهتر شده است؛ هرچند برخی اعتقاد گلشیفته احتمال در نهایت به ایران نخواهد آمد و همچنان خانواده‌اش به ملاقات او خواهند رفت.

یک منبع آگاه گفت: اکثر بازیگران مشکل جدی در مسیر بازگشت به ایران ندارند و فقط چند نفر که رسماً در کمپین تحریم حداکثری و حمله به ایران مشارکت داشتند و همچنان نیز چنین مواضع دارند و عمدتاً چند بازیگر مرد سینمای ایران را شامل می‌شوند، باید در صورت بازگشت به ایران پاسخ‌های اقدامات ضدملی‌شان باشند و آن چند نفر نیز که متوجه تبعات سنگین کارهایشان هستند، بعید است به ایران بازگردند و از گذشته خود توبه کنند.

با این اوصاف به نظر می‌رسد موج بازگشت چهره‌ها همچنان تداوم داشته باشد و به خصوص در حوزه سینما شاهد بازگشت چهره‌های دیگری باشیم که دوست دارند در ایران ادامه دهند. 


 

90% مردم ازش جواب گرفتن. یکی ازجدیدترین ترکیبات برای ریزش مو با تخفیف بخر

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    همه میخوان برن از ایران بازیگرا چرا فکر برگشتن

  • ناشناس

    بیژن مرتضوی گلشیفته فراهانی و امید و خیلی های دیگه سال هاست به ایران رفت و آمد می‌کنند مردم رو مسخره نکنید...

  • ناشناس

    صادراتی ها دارن بر میگردن

  • ناشناس

    به جهنم

  • ناشناس

    گلشيفته تروریست فرهنگی هست

  • ناشناس

    خب به ما چه

  • ناشناس

    آخییی واقعا چه دستاورد بزرگی!! چقدر برامون مهم بود که این بازیگران بیان و به خیل بازیگران مفت خور دیگه در ایران بپیوندند. تبربک میگم

  • ناشناس

    چون فقط توی ایران بابت فیلم های آبکی دوزاری، میلیاردها تومان به جیب می زنند

  • mim

    پرستوها برگشتند به خونه .... نازی همدم من!!!

  • ناشناس

    اصلا حس خوبی ندارم،حس میکنم دارن نیرو جمع میکنن برای اغتشاش اخر و بزرگترینش

  • ناشناس

    ایران خونه امن و پذیرا برای همه بچه هاش باید باشه.

  • ناشناس

    خنده داره. يعني برگشت اين بازيگرها مهمه؟ يا پروژه جديده؟
    يا شايد حقوق بگير بودن و ديگه حقوق پرداخت نميشه برگشتن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج