۱۶۲۲۵۵۶
۲۱۲
۲۱۲
پ

زلزله ۳.۶ ریشتری این نقطه از کشور را لرزاند

رئیس جمعیت هلال‌احمر بردسکن گفت: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۶ ریشتر عصر امروز، حاشیه‌ها و محدوده‌های پیرامونی منطقه انابد در استان خراسان رضوی را لرزاند.

ایسنا:  رئیس جمعیت هلال‌احمر بردسکن گفت: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۶ ریشتر عصر امروز، حاشیه‌ها و محدوده‌های پیرامونی منطقه انابد در استان خراسان رضوی را لرزاند. 

64021859

حسن جوان اظهار کرد: این زمین‌لرزه تا این لحظه هیچ‌گونه خسارت جانی و مالی در پی نداشته است، با این حال تمامی نیروهای عملیاتی و پایگاه‌های امداد و نجات شهرستان در آماده‌باش کامل به سر می‌برند.

 بر اساس داده‌ها و اطلاعات دریافتی از مرکز لرزه‌نگاری کشوری، این زمین‌لرزه عصر امروز به وقوع پیوست. مختصات جغرافیایی دقیق ثبت‌ شده برای این رویداد لرزه‌ای حاکی از آن است که این زلزله در طول جغرافیایی ۵۷.۱۲ و عرض جغرافیایی ۳۵.۲ درجه به ثبت رسیده است. همچنین عمق کانونی این زمین‌لرزه در ۱۰ کیلومتری سطح زمین اندازه‌گیری شده است.

بررسی نقشه‌های جغرافیایی نشان می‌دهد که کانون این زمین‌لرزه در مناطق مرزی و پیرامونی واقع شده است؛ به طوری که این حادثه در ۶۲ کیلومتری انابد و ۷۴ کیلومتری شهرآباد در استان خراسان رضوی رخ داده است. 

 رئیس جمعیت هلال‌احمر بردسکن، در ادامه در تشریح جزئیات این حادثه و آخرین وضعیت مناطق متاثر از زمین‌لرزه اظهار کرد: خوشبختانه پس از ارزیابی‌های اولیه و اعزام تیم‌های گشت و ارزیاب به مناطق روستایی و پیرامونی کانون زلزله، مشخص شد که زلزله ۳.۶ ریشتری امروز در محدوده انابد هیچ‌گونه خسارت جانی و مالی برجای نگذاشته است و شرایط در منطقه کاملاً عادی است.

وی با تأکید بر اینکه به محض ثبت و مخابره این زمین‌لرزه، ستاد مدیریت بحران هلال‌احمر تشکیل شده است، افزود: تمامی پایگاه‌های امداد و نجات بین‌شهری، تیم‌های واکنش سریع و نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر شهرستان بردسکن در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه پس‌لرزه یا حادثه احتمالی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد عمل شده و به یاری آسیب‌دیدگان احتمالی بشتابند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر بردسکن در ادامه با اشاره به ویژگی‌های زمین‌ساختی و گسل‌های فعال منطقه یادآور شد: با توجه به اینکه گسل درونه در محدوده جغرافیایی انابد واقع شده است و از آن به عنوان دومین گسل بزرگ و فعال کشور نام برده می‌شود، این منطقه همواره از پتانسیل و حساسیت لرزه‌خیزی بالایی برخوردار بوده و ضرورت دارد همواره آمادگی لازم در میان دستگاه‌های مسئول و شهروندان حفظ شود.

جوان در پایان با تأکید بر اهمیت مقوله پیشگیری و ارتقای ضریب ایمنی بناها در مناطق زلزه‌خیز خاطرنشان کرد: از شهروندان عزیز، به‌ویژه روستاییان و ساکنان مناطق روستایی و محروم تقاضا داریم با بهره‌گیری از تسهیلات طرح‌های بهسازی, نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی که توسط دولت پرداخت می‌شود، نسبت به مقاوم‌سازی و استحکام‌بخشی منازل مسکونی خود اقدام جدی به عمل آورند تا در مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی احتمالی آینده، شاهد کمترین میزان آسیب، تلفات و خسارت‌های مالی باشیم.

 

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج