۱۶۲۳۶۱۹
۳۴۶
۳۴۶
پ

تنگه هرمز بسته شد؛ قیمت‌ها در ایران دلاری شد!

هفت شرط ایران که تاکنون مورد قبول آمریکا قرار نگرفته باعث شده که تنگه هرمز همچنان توسط نیروهای نظامی ایران بسته باقی بماند.

برترین‌ها: هفت شرط ایران که تاکنون مورد قبول آمریکا قرار نگرفته باعث شده که تنگه هرمز همچنان توسط نیروهای نظامی مقتدر ایران بسته باقی بماند، گرچه آمریکا و کشورهای عربی خلیج فارس از عبور نفت از این منطقه به مقدار قبل از این درگیری‌ها صحبت به میان می‌آوردند ولی نمودار قیمت نفت این گزاره را تایید نمی‌کند.

f3c44946ZTp3ZWJwfGY6MjE5MTY4OC5qcGd8ZnVpOjIxODE0MDF8bDpmYXx2OjE

عبور 25درصد نفت و 20درصد ال‌ان‌جی دنیا، این تنگه را به یک مکان پراهمیت برای قدرت‌های جهان و همسایگان جنوبی تبدیل کرده. 

در این باره توئیت امیر تنها (فعال رسانه‌ای) درباره تنگه هرمز  و قیمت نفت واکنش برانگیز شد.

او با انتشار نمودار قیمت نفت نوشت: تنگه هرمز همچنان می‌تازد.

photo_2026-10-26_10-13-32

این توئیت با پاسخ برخی کاربران فضای مجازی مواجه شد، مردمی که به علت حمله آمریکا و اسرائیل در شرایط سختی به سر می‌برند و امید داشتند با توجه به امضای توافقنامه اسلام آباد، امیدی به آینده پیدا کنند، اما کاربران با ارائه سند، خوشحالی امیر تنها را نقد کردند.

برخی از این واکنش‌ها را در ادامه مرور می‌کنیم: 

«بچه مش‌سلیمان» از اثرگذاری وقایع اخیر بر قیمت خودرو نوشت: پژو ۲۰۷ در عرض یک روز ۵۰۰ میلیون گرون شد...

فرهاد رضازاده هم مانع صادرات به علت محاصره دریایی و زمینی را به امیر تنها یادآور شد: بله تنگه هرمز می‌تازد. معیشت بر مردم هم میتازد تا حالا ۲۰۰ تن محصولتون رو همینجوری دور ریخیتید؟! نه!! پس تنگه هرمز می تازد و اثرات این تازیدن در سفره مردم حس میشه!

photo_2026-10-25_01-59-40

«ساسان» هم از بی‌تاثیر بودن گرانی نفت بر درآمد ایران نوشت: انگار درک و فهمی از واقعیت ندارید، آمریکا خودش بزرگترین تولید کننده نفت در جهانه و بیشتر نفت تولیدیش به اروپا و آمریکای جنوبی صادر میشه، در اصل دارید شرکت‌های آمریکایی اکسون موبیل و شورون رو پولدارتر می‌کنید!

photo_2026-10-26_10-19-43 (2)

photo_2026-10-26_10-19-43

کاربری به نام «ششم» نگرانی اصلاح‌طلبان را به دور از مشکلات مردم دانست: پراید رسیده به نزدیک ۱میلیاردتومن و حقوق‌ها هنوز اطراف و ۲۰میلیون و ۳۰میلیون می‌چرخن دغدغه‌ی اصلاح‌طلب نئاندرتال.

کاربری به نام «دماوند» مستقیما به امیر تنها حمله کرد: اوج رذالت اخلاقی است که در این شرایطی که کمر مردم زیر فشار‌های اقتصادی در حال خرد شدنه، بیاید به افزایش قیمت نفت بنازید. حالم بهم میخورد که از همین اکانت چند وقت دیگر که سه مرتبه جنگ شد، ببینم در مورد عشق به ایران صحبت بکند.تو عشق پولی، تو نماد سقوط اخلاقی!

کاربری به نام «علی» هم از قیمت‌گذاری دلاری اجناس به علت نوسانات ریال نوشت: کارخانه‌های سنگ و کاشی و سایر متریال‌های ساختمانی بتدریج دارند به قیمت دلاری لیست قیمت میدند.

در همین باره پزشکیان با تأکید بر اینکه باید از وضعیت «نه جنگ، نه صلح» خارج شویم تا بتوانیم در محیطی شفاف و قابل پیش‌بینی برنامه‌ریزی کنیم، افزوده: مقام معظم رهبری شهید دستور دادند که از حالت «نه جنگ، نه صلح» خارج شویم، زیرا در بلاتکلیفی نمی‌توان برنامه‌ریزی کرد. صحبت‌هایی که با واکنش تند رسانه‌های منتقد مواجه شد.

گفتنی است طی ساعات اخیر التهاب در منطقه اوج گرفته، یک هواپیمای هرکولس در فرودگاه مهرآباد به زمین نشسته و ایران هم تایید کرده قرار است جلسه‌ای با  خالد بن‌سلمان وزیر دفاع عربستان، ژنرال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان و ابراهیم کالین رئیس دستگاه اطلاعاتی ترکیه برگزار کند. اتفاقی که باعث ریزش شدید قیمت نفت شده است.

از طرفی ترامپ و نتانیاهو در آستانه انتخابات  تحت فشار شدید رقبا و رسانه‌های منتقد قرار گرفته‌اند و بعید نیست دست به اقدامی انتحاری بزنند. ایران هم تهدیدات خود را به طرف مقابل یادآوری کرده، موضوعی که در تصمیم‌گیری طرف مقابل برای عدم شروع جنگ دوباره تا این لحظه تاثیرگذار بوده است.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج