۱۶۲۵۰۲۹
۷۵۷
۷۵۷
پ

تحلیل خاص دو رسانه از نتیجه مذاکرات اخیر ایران و آمریکا

تحلیل خاص دو رسانه درباره نتیجه مذاکرات اخیر نمایندگان ایران و آمریکا در قطر توجه‌برانگیز شد.

فرارو: تحلیل خاص دو رسانه درباره نتیجه مذاکرات اخیر نمایندگان ایران و آمریکا در قطر توجه‌برانگیز شد.

epl1O84qObWw

نورالدین الدغیر خبرنگار الجزیره در این خصوص نوشت: تبادل پیام‌ها از طریق میانجی‌گری قطر همچنان ادامه دارد و یک هیئت ایرانی نیز در دوحه حضور دارد. عامل زمان اهمیت زیادی دارد و اختلاف اصلی دو طرف بر سر ترتیب اولویت‌هاست.

ایران خواهان اجرای هفت شرط خود (ظرف دو روز) و سپس آغاز مذاکرات است؛ در مقابل، واشنگتن پیش از هرگونه اقدام، خواهان فراهم شدن مسیری برای دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران است. همچنان خوش‌بینی وجود دارد، اما هیچ‌کس احتمال ازسرگیری درگیری‌ها را منتفی نمی‌داند. 

باراک راوید، خبرنگار اکسیوس، به نقل از یک دیپلمات دخیل در مذاکرات ایران و آمریکا نوشت که هیئت ایرانی بامداد یکشنبه دوحه را ترک کرده است.

«مذاکرات روز گذشته به‌طور مثبتی پیش رفت و میانجی‌ها در حال تلاش برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها و رفع نگرانی‌های باقی‌مانده‌ای هستند که دو طرف در جلسات روز گذشته مطرح کردند.»

photo_2026-11-02_00-13-21

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥سه شنبه 8/13 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج