۱۰۵۵۷۵۳
۱۴ نظر
۵۱۶۰
۱۴ نظر
۵۱۶۰
پ

طرز تهیه رب انار خانگی؛ از انار‌های فصل غافل نشوید

حالا که فصل انار رسیده این دستور طرز تهیه را به‌خاطر داشته باشید تا یک رب انار فرد اعلاء درست کنید.

ایرنا زندگی: هرچند رب انار کارخانه‌ای با برند‌های مختلف در بازار هست، اما بی‌شک ناخالصی‌هایی در آن وجود دارد؛ بنابراین بهتر است این چاشنی را در خانه درست کنیم. حالا که فصل انار رسیده این دستور طرز تهیه را به‌خاطر داشته باشید تا یک رب انار فرد اعلاء درست کنید.

طرز تهیه رب انار خانگی؛ از انار‌های فصل غافل نشوید

مواد لازم:

  • انار ترش: ۸ کیلوگرم
  • آب: ۳ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رب انار خانگی؛ از انار‌های فصل غافل نشوید

طرز تهیه رب انار خانگی؛ از انار‌های فصل غافل نشوید

طرز تهیه و دستور پخت رب انار:

۱. انار‌ها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه‌ها به آن‌ها نچسبند. دانه‌های انار را به همراه آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا حدودا ۴۰ دقیقه خوب بجوشد. در حین اینکه انار‌ها خوب می‌جوشند، با گوشت‌کوب آن‌ها را له کنید.

۲. حالا با استفاده از یک ظرف بزرگ برای جمع‌آوری آب انار و یک آبکش روی آن، محتوای قابلمه را صاف کنید. دانه‌ها را درون آبکش خوب له کنید تا فقط هسته‌های دانه‌ها روی آبکش باقی بماند. هسته‌ها را جدا کنید و برای اطمینان از وارد نشدن هسته‌ها به درون آب انار چند بار آن را صاف کنید.

۳. آب انار را به قابلمه انتقال دهید. کف سفیدی که روی آب انار جمع می‌شود را کفگیر بگیرید و آن را آنقدر خوب بهم بزنید تا غلیظ شود و حالت رب مانند پیدا کند. سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه رب انار خانگی؛ از انار‌های فصل غافل نشوید

فوت و فن ها:

۱. در صورتی که انار آب‌دار باشد به ازای هر ۸ کیلوگرم انار، ۱ کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود.

۲. هر چه رب غلیظ‌تر شود دیرتر خراب و فاسد می‌شود و رنگ آن نیز تیره‌تر.

۳. معمولا برای به صرفه بودن رب از انار‌های شکسته و کوچک استفاده می‌کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان‌تر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمی‌کند و آن چه مهم است این است که انار آب‌دار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه‌ای رنگ و خشک باشد.

۴. بهترین رنگ رب انار، قهوه‌ای کمرنگ تا قهوه‌ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده‌اند.

۵. رب انار را داخل ظروف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف در شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.

۶. سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که بیرون از یخچال باشد باید نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک‌زدگی رب جلوگیری شود.

۷. در برخی رب انار‌های بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می‌کنند که هم طعم رب را ترش‌تر می‌کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می‌دهد. در این مواقع شما دانه‌های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می‌کنید که همان تفاله پوست آلوچه است.

اگر شماهم تجربه‌ای در زمینه‌ی طرز تهیه رب انار دارید، با ما به اشتراک بگذارید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ترشی انار برای اینکه زیاد غلیظ میشه سیاه میشه معرفه به ترشی سیاکه شما میگی قهوای ماندگاری نداره نمکش باید بیشتر باشه دلیل دیگه زیاد سیاه هم نارس بودن انار ممکن باشه ترشی سوخته تلخه یا تدیک داره

    • بدون نام

      رب انار و فسنجون

    • بدون نام

      ولا من صدکیلو صدکیلو درست میکنم برا فروش ایطور که شما فرمودید نیست اصلا مراحل رب انار درست کردن اینطوری نیست که شما میگین

      پاسخ ها

      • توران

        خوب عزیزم شما توضیح بدید

      • بدون نام

        پس چطوریه ؟؟

      • بدون نام

        سلام خسته نباشید انار دونه میکنی بعد ابش می گیری از سافی رد میکنی بعد میزاری بپز نیاز ب نمک یا چیزی دیگه نداره اینطور ک ما درست میکنیم بیرون از یخچال نگهداری میکنیم خراب نمیشه

      • بدون نام

        سلام پس توضیح بدید چکار کنیم

    • بهروز

      در روش دیگه اب انار رو میذارن بجوشه تا غلیظ بشه،، در این حالت رنگ رب تیره تر میشه و رب حالتی مثل شیره پیدا میکنه،، در روش جوشاندن دانه و بعد صاف کردن،رنگ روشن تر، رب خوشمزه تر و شبیه مارمالاد بیشتر میشه،
      اگه رب با انار شیرین درست بشه هم در کنار غذا خصوصا پلو مرغ،عدس پلو خوبه.

    • بدون نام

      من بچه ارسنجان هستم‌ یعنی مهد انار ورب انار اصلا این طرزتهیه کاملا غلط بود بعد ازاینکه انار رو دون کردیم آب انار رو میگیریم یاخودمان یا با دستگاه بعد اونو از صافی رد میکنیم ومی گذاریم روی حرارت تا بپزه اولش هم وقتی جوش آمد کف میکنه باید مواظب باشیم سر نره باید تا حدی کم بشه که دوباره مثل اولش دوباره به کف بیوفته از لحظه به کف افتادن تا قوام آمدن 20 دقیقه طول میکشه این رو هم بگم که هر 5کیلو آب 1 کیلو رب انار می‌دهد ببخشید سر تون درد آوردم من رب انارام حرف نداره شرمنده تعریف خود نباشه

    • عبدالله شمسی گوشکی ازبافت کرمان

      باسلام،داخل انار.آب ونمک بریزید ..انارشسته شود،خشک شودبعددان شودوآبش گرفته شود سپس صاف شودجوشانده شودوغلیظ شودوخورده شودالف ،میتوان شربت کرد چون نمک نداردوسالهابدون کپک سالم می ماندبرای اینکه هم غلیظ است وهم آب ندارد نه

      پاسخ ها

      • عبدالله شمسی گوشکی ازبافت کرمان

        باتشکراصلا،، آب ونمک داخل افشره انار ریخته نشود

    • سوری

      من بعدازدان کردن پختن صاف کردن آب انارراروی شعله گذاشتن وقتی روی به غلظ شدن دوعدد لبو حلقه ای برش داده اصافه می کنم خیلی ملس خوش رنگ وخوش مزه میشود مدت ها درربع اناربرای مصرف نگه می
      نوش جان

    • هومن

      اخرش هم نفهمیدیم چی شد

    • سارا

      هومن راست میگی منم نفهمیدم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج