۱۰۹۶۱۸۸
۳ نظر
۵۱۴۹
۳ نظر
۵۱۴۹
پ

کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه

اگر کیک هویج را در بهترین کافه‌ها و کیک‌پزی‌ها هم امتحان کرده باشید، باز هم به پای طعم خانگی آن نمی‌رسد. حالا که به علت کروناویروس خانه‌نشین هستیم، بهتر است جان خود را به خاطر کیک هویج به خطر نیندازیم و در خانه دست به کار شویم.

ایرنا زندگی: اگر شما هم از فر گاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده می‌کنید نگران نباشید؛ زیرا کیک هویج را می‎توانید بدون استفاده از فر هم درست کرد.

اگر کیک هویج را در بهترین کافه‌ها و کیک‌پزی‌ها هم امتحان کرده باشید، باز هم به پای طعم خانگی آن نمی‌رسد. کیک هویج یکی از پر طرفدارترین کیک‌هایی است که می‌توانید به عنوان کیک روز در کافه‌ها پیدایش کنید؛ اما حالا که به علت کروناویروس خانه‌نشین هستیم، بهتر است جان خود را به خاطر کیک هویج به خطر نیندازیم و در خانه دست به کار شویم. اگر شما هم از فر گاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده می‌کنید نگران نباشید؛ زیرا این کیک را می‎توانید بدون استفاده از فر نیز درست کرد. در نظر داشته باشید که زمان تهیه برای مواد این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۶۰ دقیقه است.

کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • روغن: ۲۰۰ گرم
  • هویج رنده شده: ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل‏: نوک قاشق چای‌خوری
  • دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • گردو خردشده: ۱۰۰ گرم

کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه

کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) هم زدن زیاد در این مرحله اثر مهمی روی پف کیک دارد.

۲. روغن را اضافه کرده و دو مرتبه هم بزنید.

۳. هویجو رنده ریز شده را به مواد اضافه کنید.

۴. گردو را به تکه‌های ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید.

۵. دارچین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

۶. در آخر آرد و بکینگ‌پودر را (که از قبل سه بار الک کردید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

۷. اگه دوست دارید می‌توانید گلاب نیز اضافه کرده و آرام یه هم کوچیک بزنید.

۸. مواد آماده شده را در قالب بریزید.

۹. اگه می‌خواهید از فر استفاده کنید قالب را با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در فر بگذارید.

۱۰. اگر می‌خواهید مثل ما در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمه‌ای بزرگ‌تر از قالب را انتخاب کنید سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.

۱۱. زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دم کنی استفاده کنید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن گذاشته و اجازه دهید با همان شعله کم بماند تا بپزد.

۱۱ زمان دقیقی نمی‌شود برای پخت کیک تو قابلمه محاسبه کرد؛ زیرا بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد؛ ولی تا ۴۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید. بعد از این مدت هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.

۱۲. می‌توانید از مخلوط خامه‌ی صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزئین آن استفاده کنید.

کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • زهره

      کیک هویج و گردوهای من حرف نداره. کیکه خیییییلی خوشمزه ای هست

      پاسخ ها

      • خودم

        آفرین

      • الی

        عزیزم باید با همزن برقی هم بزنیم یا دستی؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج