جاباما
۱۲۸۸۱۵۸
۵۴۱۹
۵۴۱۹
پ

طرز تهیه انار بیج با مرغ گیلانی؛ مجلسی و خوشمزه

یکی از خورشت‌های بی‌نظیر شمالی که این بار قرار است با مرغ تهیه شود و طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

برترین‌ها: یکی از خورشت‌های بی‌نظیر شمالی که این بار قرار است با مرغ تهیه شود و طعم و مزه بی نظیری دارد.

انار بیج با مرغ را می توانید بنا به تعداد افرادی که می خواهید خورش را تهیه کنید مرغ اضافه کنید و با سبزی شمالی مخصوص این انار بیج خوشمزه را تهیه کنید.

در بعضی از رسپی ها بنا به سلیقه از بادمجان و گوجه سرخ شده نیز برای روی خورشت استفاده می شود و بهتر است برای این که این غذا طعم خوبی داشته باشد حتما از سبزی های گیلانی به صورت خشک یا تازه استفاده کنید.

طرز تهیه انار بیج با مرغ گیلانی؛ مجلسی و خوشمزه

مواد لازم

پیاز    ۲ الی ۳ عدد

سبزی (نعنا، جعفری، تره، گشنیز)    جمعا ۳۰۰ گرم

چوچاق خشک    ۱ ق غذا خوری

خالواش    ۱ ق غذا خوری

رب انار    ۱ ق غذا خوری

رب ازگیل به دلخواه    ۱  ق غذا خوری

گردو    ۱۵۰ گرم

آب انار    ۱/۲ پیمانه

آب سرد    ۲/۳ پیمانه

مرغ    ۴ تکه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

طرز تهیه انار بیج با مرغ گیلانی؛ مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه انار بیج با مرغ

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید گردو را آسیاب کنید تا جایی که قشنگ روغن انداخته و له شود، مرغ ها را به همراه یک پیاز و برگ بو داخل یک قابلمه قرار دهید و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و روی مواد آب جوش بریزید و نیم پز کنید، دقت کنید مرغ ها را نباید خیلی بپزند درحدی که فقط کمی نرم شوند تا زمان پخت انار بیج با مرغ کمتر شود.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

سبزی های گفته شده را باید پاک کنید و ساطوری خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا از خامی خارج شود، پیاز های گفته شده را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود.

مرحله سوم: افزودن رب انار

در ادامه باید گردو آسیاب شده را به همراه پیاز تفت دهید تا به روغن بیفتد و بعد رب انار و رب ازگیل و آب انار را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در انتهای تفت دادن سبزی ها باید خالواش و چوچاق خشک را به آن اضافه کنید و در حد چند ثانیه تفت دهید.

مرحله چهارم: پخت انار بیج با مرغ

در ادامه باید سبزی ها را به مخلوط گردو اضافه کنید و هم بزنید مرغ های نیم پز شده را به همراه آب سرد اضافه کنید و برای ۱ ساعت زمان دهید تا مرغ ها پخته و خورش غلیظ و جا افتاده شود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت انار بیج با مرغ

در موقع افزودن سبزی های خشک نباید بیش از حد مواد تفت دهید وگرنه بوی تلخی می گیرد.

برای ترکیب مقدار نعنا را کمتر از بقیه در نظر بگیرید.

می توانید آب انار را حذف کنید.

می توانید مرغ را به صورت فیله در بیاورید و خرد کنید و یک تفت ریز دهید و داخل خورش بی اندازید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج