۱۵۶۰۸۷۷
۹۸
۹۸
پ

طرز تهیه ترشی انار و لبو؛ خوشمزه و خوش‌رنگ

ترشی از مخلفات اصلی سفره غذا برای ایرانی‌هاست که بیشتر در فصل پاییز و زمستان تهیه می‌شود. یکی از ترشی‌های لذیذ و خوش‌رنگ این فصل ترشی انار و لبو است.

برترین‌ها: ترشی از مخلفات اصلی سفره غذا برای ایرانی‌هاست که بیشتر در فصل پاییز و زمستان تهیه می‌شود. یکی از ترشی‌های لذیذ و خوش‌رنگ این فصل ترشی انار و لبو است.

Capture

پاییز فصل ترشی انداختن است و ترشی‌ها یکی از مخلفات سفره ما ایرانی‌ها هستند. یکی از ترشی‌های خوشمزه‌ای که می‌توانید تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید، ترشی انار و لبو است. این ترشی علاوه‌بر اینکه طعم و رنگ بسیار خوبی دارد، برای سفره‌آرایی و تزیین غذا‌ها نیز مناسب است.

مواد لازم برای تهیه ترشی انار و لبو

لبو: درشت ۴ عدد

انار: متوسط ۲ عدد

سیب متوسط: ۲ عدد

شکر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

گل‌پر: ۱ قاشق چایخوری

سیاه‌دانه: ۱ قاشق چایخوری

سرکه: به میزان لازم

آب لبو: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انار و لبو

۱- لبو‌ها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و به اندازه‌ای که روی آن را بگیرد، آب به آن اضافه کنید. سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد. لبو طی فرآیند پخت رنگ خود را به آب پس می‌دهد؛ بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبو‌ها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب لبو‌ها شود.

۲- لبو‌ها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، می‌توانید لبو‌ها را با قالب شیرینی قالب بزنید. سیب‌ها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی قالب بزنید. در مرحله بعد انار‌ها را دون کنید و به سیب و لبو خرد شده را اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیب و لبو را رنده کنید؛ سپس شکر + نمک + گل‌پر + سیاه‌دانه را به مواد اضافه کنید.

۳- سپس همه مواد را در ظرف شیشه‌ای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و مابقی را آب لبو بریزید. اگر خواستید ترشی شما ترش‌تر شود، شکر را حذف کنید و یا اینکه سرکه را نسبت به آب لبو بیشتر بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.

۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج