فلای تودی - بالا استیکی
۱۹۴۵۷
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

آشپزى بين‌الملل غذاى هندى

پاری کباب

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه‌های مختلف خوابانیده شده ارائه مي شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید...

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم براي چهار نفر
  • ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده : 400 گرم براي هر نوع
  • ماست : 200 گرم
  • سیر رنده شده : 5 حبه
  • نعناع ساطوری ریز : 30 گرم
  • خامه سفت : 100 گرم
  • پنیر خامه‌ای : 100 گرم
  • زعفران : یک قاشق چایخوری دم‌کرده
  • فلفل قرمز : یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : دو قاشق چایخوری
  • ماسالا : یک قاشق غذاخوری

روش تهیه

در این دستور 4 نوع جوجه هندی که در مایه‌های مختلف خوابانیده شده ارائه مي شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

1 - پاری کباب: 50 گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2 - تیکای مرغ: 50 گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3 - 50 گرم ماست را با 50 گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4 - 50 گرم ماست را با زعفران دم کرده، 50 گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

«پنیر خامه‌ای در این دستور جایگزین بالاک‌پنیر شده است.»

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • farzaneh

    عالی بود.......

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج