۲۰۳۷۴۹
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

ماركیز پیتزا

ابتدا فلفل دلمه‌ای را به شكل خلالی و قارچ را ورقه‌ای خرد می‌كنیم. قارچ و فلفل را با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا آب آنها كشیده شده و به آنها نمك و فلفل اضافه می‌كنیم تا طعم‌دار شوند.

ماركیز پیتزا
مجله زندگی ایده آل:

ماركیز پیتزا

مواد لازم:

  • یك واحد خمیر طبق دستور نان پنیر و گوجه‌فرنگی
  • پنیر تست: 3 ورق
  • پنیر گودا: 4 ورق
  • پنیر پیتزای رنده شده: 200 گرم
  • قارچ: 200 گرم
  • سس سالسا: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یك عدد
  • پیاز خلالی: 2 عدد
  • گوجه‌فرنگی، زیتون و فلفل دلمه‌ای: برای تزئین
  • نمك و فلفل: به میزان دلخواه


روش تهیه:

۱. ابتدا فلفل دلمه‌ای را به شكل خلالی و قارچ را ورقه‌ای خرد می‌كنیم. قارچ و فلفل را با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا آب آنها كشیده شده و به آنها نمك و فلفل اضافه می‌كنیم تا طعم‌دار شوند.

۲. پیاز‌ها را جداگانه با كمی كره تفت داده تا سبك شوند. در این زمان كه مواد پیاز و قارچ آماده می‌شود گلوله‌های ۲۰۰ گرمی از خمیر آماده كرده و پهن می‌كنیم. روی خمیر را كمی سس کچاپ یا سالسا زده و پنیر‌های تست را روی خمیر می‌گذاریم.

۳. مواد قارچ آماده شده را روی نان پهن می‌كنیم. ابتدا ورقه‌های پنیر گودا را روی آن چیده و سپس پنیر رنده شده را با كمی آویشن روی پیتزا می‌ریزیم. باید دقت کرد كه پنیر تست را نمی‌توان حذف كرد چون مواد از نان جدا می‌شوند.

۴. روی پنیر‌ها را با گوجه فرنگی تزیین كرده و روی آن فلفل سیاه ساییده شده می‌پاشیم. پیتزا را حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، می‌پزیم یا ۲۰ دقیقه بدون پنیر رنده شده، پخته و از فر خارج می‌كنیم، پنیر می‌ریزیم و دوباره ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج