نودل سبزيجات
غذاي ايتاليايي باب طبع شما

مواد لازم :
- نودل: ۲۲۵ گرم
 
- روغن آفتابگردان: يك قاشق چايخوري
 
- هويج: ۲ عدد
 
- لوبياي سبز: يك و نيم كيلوگرم
 
- نخودفرنگي: ۱۲۰ گرم
 
- پيازچه كوچك: ۴ عدد
 
- سينه مرغ: ۲ عدد
 
- سير: يك حبه
 
- زنجبيل تازه: ۲ سانتيمتر
 
- ليموترش: نصف يك عدد
 
- نمك: نصف قاشق چايخوري
 
- سس سويا: يك قاشق سوپخوري
 
روش تهیه :
۱. نصف قابلمه آب بريزيد و وقتي به جوش آمد نودل را به آن اضافه كرده و براي ۴ دقيقه بجوشانيد.
2. نودلها را آبكش كرده و روي آن آب سرد بريزيد و هويجها را به اندازه 2 سانتيمتر خلال كرده و لوبياي سبز را هم به همان اندازه خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد.
۳. پيازچهها را خرد كرده و به همراه نخود فرنگي به مواد اضافه كنيد.
4. مرغها را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد، به حدي كه طلايي شود.
۵. در يك تابه سير، زنجبيل، هويج و لوبيا را سرخ كرده و مرغ و پيازچه و نخودفرنگي و نودل را به آن اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كرده و چند دقيقه خوب سرخ كنيد.
6. سويا سس، آبليمو و نمك را اضافه كرده و نوش جان كنيد.
باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر