خورش استانبولی
این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین میكند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژهای ندارد.

برترین ها: این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین میكند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژهای ندارد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوشت گوسفندی: 300 گرم
- سیبزمینی استانبولی: 400 گرم
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوریشده
- گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد، رندهشده
- رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - سیبزمینیها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتیمتر حلقهحلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.
۲ - پیاز را در روغن روی شعله متوسط ۶ دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل ۵ دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و ۲ دقیقه با مواد تفت دهید. ۲ پیمانه آبجوش را همراه پوره گوجهفرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم ۳ ساعت گوشت را بپزید.
3 - در 45 دقیقه پایانی پخت، سیبزمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیبزمینی له میشود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.
نکات:
1 - اگر سیبزمینی استانبولی پوست نازك است، میتوانید آن را با پوست استفاده كنید.
۲ - میتوانید قبل از سرو خورش یك قاشق چایخوری دارچین روی آن بپاشید.
نظر کاربران
چطور برنج را به صورت قالبی در می آورید ؟
لطفا توضیح می دهید؟
با سپاس