۳۱۱۰۳
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

خورش استانبولی

این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می‌كند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه‌ای ندارد.


برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می‌كند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه‌ای ندارد.



مواد لازم برای ۴ نفر:
  • گوشت گوسفندی: 300 گرم
  • سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
  • پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
  • گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، رنده‌شده
  • رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:


1 - سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتی‌متر حلقه‌حلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.


۲ - پیاز را در روغن روی شعله متوسط ۶ دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل ۵ دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و ۲ دقیقه با مواد تفت دهید. ۲ پیمانه آب‌جوش را همراه پوره گوجه‌فرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم ۳ ساعت گوشت را بپزید.


3 - در 45 دقیقه پایانی پخت، سیب‌زمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیب‌زمینی له می‌شود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.

نکات:

1 - اگر سیب‌زمینی استانبولی پوست نازك است، می‌توانید آن را با پوست استفاده كنید.


۲ - می‌توانید قبل از سرو خورش یك قاشق چای‌خوری دارچین روی آن بپاشید.





محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چطور برنج را به صورت قالبی در می آورید ؟
    لطفا توضیح می دهید؟

    با سپاس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج