اسپـاگتی سیروگوجهفرنگی
سیر خردشده را به همراه فلفلسبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجهفرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل تابه بیفزایید...

برترین ها:
مواد لازم:
- فلفل سبز : ۲۰ گرم
 - پیاز : ۱۵ گرم
 - سیر خرد شده : ۱۰ گرم
 - ذرت: ۱۵ گرم
 - روغن زیتون : به مقدار لازم
 - گوجه فرنگی : ۲۰ گرم
 - قارچ : ۲۰ گرم
 - نمک و فلفل : به مقدار لازم
 - اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
 - پنیر پارمزان : به مقدار لازم
 
سیر خردشده را به همراه فلفلسبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجهفرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل تابه بیفزایید، حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید كه گوجهفرنگی له نشود و غذایتان زیباییاش را از دست ندهد، سپس نمك و فلفل را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را با مایه مواد تركیب كرده و پس از چند بار جلو و عقب كردن تابه و حرارت دیدن مواد، اكنون غذایتان آماده سرو كردن است، پنیر پارمزان را روی پاستا ریخته و میل كنید.
نکته :
برای پخت این اسپاگتی میتوانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم غذایتان استفاده کنید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر