۳۱۱۲۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

اسپـاگتی سیروگوجه‌فرنگی

سیر خردشده را به همراه فلفل‌سبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجه‌فرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل ‌تابه بیفزایید...


برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم:
  • فلفل سبز : ۲۰ گرم
  • پیاز : ۱۵ گرم
  • سیر خرد شده : ۱۰ گرم
  • ذرت‌: ۱۵ گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی : ۲۰ گرم
  • قارچ : ۲۰ گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :

سیر خردشده را به همراه فلفل‌سبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجه‌فرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل ‌تابه بیفزایید، حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید كه گوجه‌فرنگی له نشود و غذایتان زیبایی‌اش را از دست ندهد، سپس نمك و فلفل را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را با مایه مواد تركیب كرده و پس از چند بار جلو و عقب كردن ‌تابه و حرارت دیدن مواد، اكنون غذایتان آماده سرو كردن است، پنیر پارمزان را روی پاستا ریخته و میل كنید.

نکته :

برای پخت این اسپاگتی می​توانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم​ غذایتان استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج