اسپـاگتی سیروگوجهفرنگی
سیر خردشده را به همراه فلفلسبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجهفرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل تابه بیفزایید...

برترین ها:
مواد لازم:
- فلفل سبز : ۲۰ گرم
- پیاز : ۱۵ گرم
- سیر خرد شده : ۱۰ گرم
- ذرت: ۱۵ گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- گوجه فرنگی : ۲۰ گرم
- قارچ : ۲۰ گرم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
سیر خردشده را به همراه فلفلسبز و پیاز در روغن زیتون تفت دهید، سپس ذرت و پس از زمان كمی گوجهفرنگی و سپس قارچ را به مواد داخل تابه بیفزایید، حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید كه گوجهفرنگی له نشود و غذایتان زیباییاش را از دست ندهد، سپس نمك و فلفل را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را با مایه مواد تركیب كرده و پس از چند بار جلو و عقب كردن تابه و حرارت دیدن مواد، اكنون غذایتان آماده سرو كردن است، پنیر پارمزان را روی پاستا ریخته و میل كنید.
نکته :
برای پخت این اسپاگتی میتوانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم غذایتان استفاده کنید.
ارسال نظر