adexo3
۳۹۸۷۵
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

كيك اسفنجی، زیبا و اشتهابرانگیز

۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن مي‌كنيم. وقتي كمي فرم گرفت آب‌جوش را آرام‌آرام به مواد اضافه مي‌كنيم و آنقدر هم مي‌زنيم تا زرده‌ها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه مي‌كنيم و وقتي مخلوط شد كنار مي‌گذاريم.


كيك اسفنجی، زیبا و اشتهابرانگیز
مجل ه آش پز ایده آل :

كيك اسفنجی، زیبا و اشتهابرانگیز

مواد لازم براي قالب گرد ۳۰ سانتي:
  • تخم مرغ: 8 عدد
  • شكر:200 گرم
  • آرد: 180 گرم
  • آرد ذرت: 40 گرم
  • آب جوش: 125ميلي‌ليتر
  • وانيل:يك قاشق چاي‌خوري
  • بيكينگ‌‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • رنگ خوراكي: در صورت امكان
روش تهيه:

۱ - آرد، آرد ذرت و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده، ۳ بار الك مي‌كنيم.

۲ - زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا مي‌كنيم.

۳ - ۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن مي‌كنيم. وقتي كمي فرم گرفت آب‌جوش را آرام‌آرام به مواد اضافه مي‌كنيم و آنقدر هم مي‌زنيم تا زرده‌ها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه مي‌كنيم و وقتي مخلوط شد كنار مي‌گذاريم.

۴ - سفيده‌ها را جداگانه آنقدر هم مي‌زنيم تا خشك و پنبه‌اي شوند؛ سپس ۵۰ گرم از شكر باقيمانده را آرام‌آرام به آن افزوده و مواد را به هم مي‌زنيم تا يكدست شود.

۵ - مايه زرده را به مايه سفيده اضافه كرده و به‌صورت دوراني با ليسك هم مي‌زنيم؛ به‌طوري كه پف سفيده نخوابد.

۶ - آرد را در ۳ مرحله با الك داخل مواد ريخته و با ليسك هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود.

۷ - مواد را داخل قالب كمربندي كه از قبل كف آن كاغذ روغني پهن كرده و چرب كرده‌ايم ريخته و به‌مدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم تا بپزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • پریا

      ببین چجوری با اعصاب ادم بازی میکنن من امروز باید کیک درست کنم وگرنه روانی میشم...

    • رها

      چرا پف نمیکنه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج