كيك اسفنجی، زیبا و اشتهابرانگیز
۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن ميكنيم. وقتي كمي فرم گرفت آبجوش را آرامآرام به مواد اضافه ميكنيم و آنقدر هم ميزنيم تا زردهها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه ميكنيم و وقتي مخلوط شد كنار ميگذاريم.
مجل ه آش پز ایده آل :
مواد لازم براي قالب گرد ۳۰ سانتي:
- تخم مرغ: 8 عدد
- شكر:200 گرم
- آرد: 180 گرم
- آرد ذرت: 40 گرم
- آب جوش: 125ميليليتر
- وانيل:يك قاشق چايخوري
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- رنگ خوراكي: در صورت امكان
۱ - آرد، آرد ذرت و بيكينگپودر را با هم مخلوط كرده، ۳ بار الك ميكنيم.
۲ - زرده و سفيده تخممرغها را از هم جدا ميكنيم.
۳ - ۱۵۰ گرم از شكر را به زرده اضافه كرده و با همزن برقي شروع به هم زدن ميكنيم. وقتي كمي فرم گرفت آبجوش را آرامآرام به مواد اضافه ميكنيم و آنقدر هم ميزنيم تا زردهها غلظت پيدا كنند. وانيل را نيز به مواد زرده اضافه ميكنيم و وقتي مخلوط شد كنار ميگذاريم.
۴ - سفيدهها را جداگانه آنقدر هم ميزنيم تا خشك و پنبهاي شوند؛ سپس ۵۰ گرم از شكر باقيمانده را آرامآرام به آن افزوده و مواد را به هم ميزنيم تا يكدست شود.
۵ - مايه زرده را به مايه سفيده اضافه كرده و بهصورت دوراني با ليسك هم ميزنيم؛ بهطوري كه پف سفيده نخوابد.
۶ - آرد را در ۳ مرحله با الك داخل مواد ريخته و با ليسك هم ميزنيم تا مواد يكدست شود.
۷ - مواد را داخل قالب كمربندي كه از قبل كف آن كاغذ روغني پهن كرده و چرب كردهايم ريخته و بهمدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم تا بپزد.
پ
نظر کاربران
ببین چجوری با اعصاب ادم بازی میکنن من امروز باید کیک درست کنم وگرنه روانی میشم...
چرا پف نمیکنه