اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۵۱۶۳۳
۵۰۳۶
۵۰۳۶
پ

پاستا پريماورا، بهار ایتالیایی

پريماورا در زبان ايتاليايي به معناي بهار است و پاستاي پريماورا تركيبي است از پاستا (خمير) در كنار انواع سبزيجات كه در فصل بهار به وفور يافت مي‌شود. اگر با سبزيجات ميانه خوبي داريد، اين پاستا به طور كامل تمام‌ آنچه را كه از يك غذاي كامل مي‌خواهيد برآورده مي‌كند.

پاستا پريماورا، بهار ایتالیایی

مجله زندگی ایده آل: پريماورا در زبان ايتاليايي به معناي بهار است و پاستاي پريماورا تركيبي است از پاستا (خمير) در كنار انواع سبزيجات كه در فصل بهار به وفور يافت مي‌شود. اگر با سبزيجات ميانه خوبي داريد، اين پاستا به طور كامل تمام‌ آنچه را كه از يك غذاي كامل مي‌خواهيد برآورده مي‌كند، اما اگر غذاي بدون گوشت به مذاق‌تان سازگار نيست، سينه مرغ بدون استخوان را در مخلوط روغن، نمك، آويشن و پودر سير حداقل يك ساعت خوابانده و بعد از اينكه طعم گرفت در تابه سرخ كرده و به پاستا اضافه كنيد.

پاستا پريماورا، بهار ایتالیایی

مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر:

  • پاستاي فرمي: ۳۰۰ گرم
  • باقلا: ۲۰۰ گرم، پاك شده
  • نخودفرنگي: ۲۰۰ گرم، پاك كرده
  • لوبياسبز: ۱۰۰ گرم،
  • خرد كرده كره گياهي: ۳۰ گرم
  • پيازچه درشت: ۳ عدد، خرد كرده
  • جعفري ساطوري: ۳قاشق غذاخوري
  • خامه سفت: ۲۰۰ ميلي‌ليتر
  • پنير پارمزان: ۵۰ گرم

روش تهيه:

1- 4 ليتر آب را با 4 قاشق غذاخوري نمك به جوش آورده و سبزيجات را 5 دقيقه در آن بپزيد، سپس به كمك قاشق سوراخ دار آن را از آب جوش خارج كرده و در آب يخ بريزيد تا بافت و رنگ طبيعي خود را حفظ كند.

2-كره را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كنيد. هنگامي كه رنگ آن شفاف شد و روي آن كمي كف كرد، پيازچه را اضافه كرده و 2 دقيقه تفت دهيد، سپس سبزيجات را اضافه كرده و 4تا5دقيقه ديگر تفت دهيد.

3- خامه و جعفري را اضافه كرده و روي شعله ملايم 5 دقيقه آن را بپزيد.

4- به آب جوشي كه سبزيجات را در آن پخته‌ايد، 4 قاشق غذاخوري روغن اضافه كرده و پاستا را 12تا15 دقيقه در آن بپزيد تا مغزپخت شود، سپس آبكش كنيد.

5- پاستا را همراه نيمي از پنير پارمزان به سس اضافه و مخلوط كنيد. پس از 4 دقيقه يا هنگامي كه همه مواد با هم مخلوط شد و پاستا در سس كمي نشاسته‌ داد، نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد. پاستا را در ظرف كشيده و پنير باقي‌مانده را روي آن بريزيد.

نكات سرآشپز

1- بسته به ذائقه خود مي‌توانيد سبزيجات را بيشتر بپزيد، اما مواظب باشيد كه اين پخت اضافي باعث له و بدرنگ شدن سبزيجات نشود.

2- در اين پاستا شما مي‌توانيد از تمام سبزيجات فصل مانند كدو، هويج، بادمجان و... هم استفاده كنيد اما بهتر است كدو و بادمجان را قبل از ريختن داخل سس سرخ كنيد.

3- اگر زياد اهل خامه نيستيد، مقدار آن را نصف كرده و به جاي آن يك‌چهارم پيمانه آب مرغ يا آب گوشت غليظ اضافه كنيد.

4- در صورت اضافه كردن مرغ، بهتر است آن را در آخرين مرحله و هنگام سرو به غذا اضافه كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج