سوپ لوبيا
لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمهاي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ ۳ دقيقه سرخ كنيد.
مواد لازم :
- فلفل دلمهاي قرمز خردشده: يك عدد
 
- پياز خردشده: يك عدد
 
- سير لهشده: 2 حبه
 
- روغن مايع يا روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
 
- لوبيا سياه يا قرمز: 900 گرم
 
- عصاره آب گوشت: 450 گرم
 
- گوجهفرنگي خردشده: 2 عدد
 
- جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
 
- آويشن خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
 
- مرزنجوش كفمال: يك قاشق مرباخوري
 
- فلفل سبز تند دوديشده: يك عدد
 
- خامه و جعفري ساطوري: به ميزان لازم
 
روش تهیه :
لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمهاي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ 3 دقيقه سرخ كنيد. لوبيا، عصاره آب گوشت، گوجه فرنگي، فلفل سبز، جعفري، آويشن و مرزنجوش را هم اضافه كنيد. مواد را به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و 30 دقيقه در ظرف را ببنديد تا مواد خوب بپزند. روي سوپ كمي خامه و جعفري بريزيد و سرو كنيد. (4نفر)
						
	
			
			

	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر