۶۸۲۱۰۹
۳ نظر
۵۰۱۳
۳ نظر
۵۰۱۳
پ

دستور پخت سوپ کرفس

همچنان در فصل سرما هستیم و هر روز ممکن است بیدار شوید و ببینید که سرما خوردید. اما نگران نباشید امروز سوپی می خواهیم به شما آموزش دهیم که علاوه بر کم کالری بودن می تواند به سیستم ایمنی بدنتان کمک کند.

وب سایت کرمانی: همچنان در فصل سرما هستیم و هر روز ممکن است بیدار شوید و ببینید که سرما خوردید. اما نگران نباشید امروز سوپی می خواهیم به شما آموزش دهیم که علاوه بر کم کالری بودن می تواند به سیستم ایمنی بدنتان کمک کند. سوپ کرفس یک سوپ ساده است که در بین موادش سیر نیز هست. سیر یکی از پر خاصیت ترین غذاهایی که می توانید در طول سرما خوردگی استفاده کنید. همچنین در این غذا سیب زمینی و شیر نیز هست که به خوبی بدنتان را تقویت می کند.

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 300 گرم کرفس، خرد شده
  • یک حبه سیر، پوست کنده
  • 200 گرم سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده
  • 500 میلی گرم آب سبزیجات
  • 100 میلی لیتر شیر
  • نان فانتزی برای سرو

دستور پخت سوپ کرفس

روش پخت:

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها، سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید تا خوب به روغن آغشته شوند.
  2. مقداری آب و یک بند انگشت نمک به آنها اضافه کنید و بپزید. به مدت ۱۵ دقیقه مرتب بهم بزنید. اگر سبزیجات شروع به چسبیدن کردند کمی دیگر آب اضافه کنید.
  3. آب سبزیجات را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه جوش بخورند تا زمانی که سیب زمینی ها از هم باز شوند و کرفس ها نرم شوند.
  4. از مخلوط کن برای پوره کردن سوپ استفاده کنید و سپس شیر را اضافه کنید و بعد از آن دوباره مخلوط کنید. حالا می توانید چاشنی اضافه کنید و سپس با نان فانتزی سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناهید

      مقداری آب و یک بند انگشت نمک به آنها اضافه کنید و بپزید.
      مطمئنید؟ کم نیست؟ :):):)

      پاسخ ها

      • آیناز

        خیلی عالی است ممنون

    • آیناز

      عالییییئ

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج