فیله مرغ نارگیلی؛ رویه ترد با مغزی نرم
اگر عاشق فیله سوخاری هستید، پیشنهاد میکنیم این نوع فیله با روکش پودر نارگیل را امتحان کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: اگر عاشق فیله سوخاری هستید، پیشنهاد میکنیم این نوع فیله با روکش پودر نارگیل را امتحان کنید.
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- تخم مرغ: 3 عدد
 سس خردل: ۲ قاشق سوپ خوری
 پودر سیر: به مقدار لازم
 سینه مرغ: یک عدد
 نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
 کورن فلکس (پودر شده): یک دوم پیمانه
 آرد: یک چهارم پیمانه
 پودر نارگیل: یک و یک دوم پیمانه
 نمک: یک قاشق سوپ خوری
 فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
 روغن: یک پیمانه
   
طرز تهیه:
- تخم مرغ، سس خردل، پودر سیر و پودر پیاز را با چنگال با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.
- سینه مرغ را باریک خرد کنید.
- باریکه های مرغ را حدود 10 دقیقه در مخلوط تخم مرغ قرار دهید تا مزده دار شود.
- نشاسته ذرت، کورن فلکس پودر شده، آرد، پودر نارگیل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
- تکه های مرغ را در مخلوط نشاسته ذرت بغلتانید
- سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
- آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
- سپس سرو کنید.
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
نظر کاربران
عالیع