سالاد فیله مرغ با طعم تابستان
این سالاد خوشمزه از آن دسته سالادهای تابستانی است که هم غذا هستند و هم پیش غذا. پس میتوانید به عنوان یک شام سبک تابستانی آن را میل کنید.
وبسایت سرآشپز پاپیون: این سالاد خوشمزه از آن دسته سالادهای تابستانی است که هم غذا هستند و هم پیش غذا. پس میتوانید به عنوان یک شام سبک تابستانی آن را میل کنید.
مواد لازم
  فیله مرغ ۱ کیلوگرم
  کاهو پیچ یا فرانسوی ۵۰۰ گرم
  پیازچه ۲ عدد
  فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
  فلفل دلمه ای نارنجی ۱ عدد
  گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه
  جوانه گندم ۱/۲ پیمانه
  تخمه آفتابگردان ۳ قاشق سوپ خوری
  نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس :
  روغن کنجد ۲ قاشق سوپ خوری
  سس خردل ۱/۲ پیمانه
  سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
  سیر له شده ۲ حبه
  عسل ۳ قاشق سوپ خوری
  سس قرمز تند ۲ قاشق چای خوری
  دانه کنجد ۲ قاشق سوپ خوری
  پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  پودر دارچین ۳/۴ قاشق چای خوری
  نمک و فلفل به مقدار لازم
  
  طرز تهیه
  
  1. در تابه مقداری روغن بریزید و تكههای مرغ را آغشته به نمك و فلفل كنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ كنید.
  
  2. همه مواد برای سس را داخل یك قابلمه كوچك بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس كمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یك ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید
  
  3. کاهو را شسته و خرد كنید. پیازچهها را بعد از شست و شو خرد كنید. فلفل دلمهایها را هم بعد از شست و شو خرد كنید. سبزیها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تكههای مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
نظر کاربران
بسیار عالی
بسیار
عالی