۷۸۶
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

خورش هويج و آلو

مي‌توانيد با برنج سرو كنيد و ميل بفرماييد

مواد لازم :

  • هويج درشت: ۴ تا ۵ عدد
  • آلو خورشي: حدود ۵۰۰ گرم
  • فيله‌مرغ: حدود يك كيلوگرم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • شكر: به ميزان دلخواه
  • زرشك: حدود نصف فنجان
  • پياز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك: به ميزان دلخواه
  • چوب دارچين: ۲ شاخه
  • زعفران آب‌كرده: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهیه

ابتدا هويج‌ها را پوست كنده، به صورت حلقه‌اي برش مي‌دهيم و با مقداري آب و نمك را مي‌پزيم. مرغ‌ها را با كره سرخ كرده، سپس پياز سرخ شده را به آن اضافه مي‌كنيم. آلو را نيز جداگانه مي‌پزيم و مرغ‌ها را داخل آلو قرار مي‌دهيم و مقداري شكر و نمك به آن اضافه مي‌كنيم. زرشك و چوب دارچين را نيز داخل خورش قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.
هويج پخته شده را با خورش مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و طعم خورش به خورد هويج‌ها برود، وقتي كه آب خورش غليظ شد، آماده است و مي‌توانيم آن را سرو كنيم. دقت مي‌كنيم زعفران را كمي قبل از جاافتادن خورش به آن اضافه كنيم.

منبع : مجله سیب سبز

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سپیده

    واسه تنوع خوبه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج