دستور آشپزی:
پـاستاي فلورانس+سـالاد انگور + تارت گلابي و تمشك
تمام مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. گاز را در حرارت ۱۹۰ درجه سانتيگراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت قرار دهيد. يك قابلمه بزرگ را با آب پر كرده و بگذاريد تا جوش بيايد.
- زرده تخممرغ: 2 عدد
- پنير پارمزان: 125 گرم براي تزئين
- ليمو: 2 عدد
- ريحان تازه: يك دسته كوچك
- ورق لازانيا: 500 گرم
مواد لازم سالاد :
- كالباس: ۸ ورق
- سير: يك حبه
- سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
- جعفري و شاهي: ۱۰۰ گرم
- نعنا: يك دسته كوچك
- ترخون: يك دسته كوچك
- انگور سبز و قرمز: يك مشت
- سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
- ليمو: يكدوم
مواد لازم ادویه :
- روغن زيتون
- نمك دريايي، فلفل سياه
مواد لازم تارت :
- آرد: به ميزان لازم
- كره: يك قالب
- زردهتخممرغ: ۲ عدد
- شير: به ميزان لازم
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- مرباي تمشك: ۴ قاشق مرباخوري
- كمپوت گلابي: ۴۰۰ گرم
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- بستني وانيلي براي سرو تارت: به اندازه يك اسكوپ
تمام مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. گاز را در حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت قرار دهيد. يك قابلمه بزرگ را با آب پر كرده و بگذاريد تا جوش بيايد. در قابلمه را كج بگذاريد.
- پاستای اصلی
- تارت گلابی و تمشک
- سالاد انگور
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir





نظر کاربران
چه شود وایوای.....