۸۸۷۵۲
۴ نظر
۵۰۸۸
۴ نظر
۵۰۸۸
پ

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

روش های مختلفی برای درست کردن این غذا وجود دارد. این کوکوی مغز تخم مرغی غذای محبوب انگلیسی ها برای پیک نیک است که به عنوان خوراکی اشتهاآور در مهمانی ها نیز سرو می شود.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی





برترین ها: روش های مختلفی برای درست کردن این غذا وجود دارد. این کوکوی مغز تخم مرغی غذای محبوب انگلیسی ها برای پیک نیک است که به عنوان خوراکی اشتهاآور در مهمانی ها نیز سرو می شود.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

مواد لازم:

• ۶ عدد تخم مرغ آب پز
• 2 عدد تخم مرغ خام
• ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
• پودر سوخاری
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• سس مایونز
• خردل
• پاپریکا
• پیازچه برای تزئین

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

روش تهیه:

۱. گوشت چرخ کرده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۲. یک قسمت را بردارید و با انگشتان خیس آن را روی سطحی پهن کنید و حالت گردی به آن بدهید. یا روی کف دستتان آن را به شکل دایره ای پهن درآورید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۳. دستتان باید خیس باشد تا گوشت به دستتان نچسبد و وا نرود. حالا یک تخم مرغ آب پز بردارید و وسط آن بگذارید و گوشت را به دورش بپیچید. با انگشتانتان گوشت را به خوبی دور تخم مرغ صاف کنید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۴. همین کار را برای ۵ قسمت دیگر گوشت و ۵ تخم مرغ آب پز دیگر تکرار کنید.

۵. سپس دو تخم مرغ خام را با نمک و فلفل بزنید. حالا تخم مرغ های گوشتی را یکی یکی داخل تخم مرغ زده شده فرو ببرید و خوب کل آنها را به تخم مرغ آغشته کنید. سپس آنها را در پودر سوخاری بغلتانید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۶. وقتی همه تخم مرغ ها را به تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کردید، می توانید با دست روی شکل آنها بیشتر کار کنید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۷. در این حین در ماهیتابه ای روغن نباتی یا کانولا ریخته و بگذارید داغ شود. باید روغن کافی برای غرق کردن تخم مرغ ها داخل ماهیتابه ریخته باشید.

۸. حالا هر کدام از تخم مرغ ها را حدود ۷ تا ۸ دقیقه داخل ماهیتابه روی شعله متوسط بیندازید تا خوب سرخ شده و طلایی شوند. مهم است که روغن را داغ کرده باشید. هر چند دقیقه یکبار توپ ها را برگردانید تا همه جای آنها یکنواخت سرخ شود.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۹. وقتی تخم مرغ ها طلایی شدند از روغن درآورده و روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

۱۰. پس از آنکه کمی سرد شدند و روغن آنها کشیده شد، تخم مرغ ها را از طول به دو نیم کنید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۱۱. برای ظاهر بهتری به این خوراک بدهید، زرده تخم مرغ ها را درآورید و در کاسه ای بریزید. سپس آنها را با چنگال له کنید. سعی کنید موقع خارج کردن زرده ها، به سفیده ها آسیبی نرسد تا ظاهر غذا بهم نخورد.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۱۲. کمی مایونز، خردل و پاپریکا به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی

۱۳. حالا با لوله مخصوص خامه، مخلوط زرده را روی هر کدام از سفیده ها بریزید و با پیازچه خرد شده و کمی پاپریکا آن را تزئین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • MAHBOOB

      عالی بود

    • کاربر

      چه عجب یه غذای جالب و راحت

    • بدون نام

      یه غذای افغانستانی هم هست همینجوری بش میگن نرگس کباب همینه بجز سس مایونز.
      فقط کاش میگفتید پاپریکا چیه؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        پاپریکا همون فلفل دلمه ای خشک شده و پودر شده است.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج