۹۴۶۴۶۸
۸ نظر
۵۰۷۱
۸ نظر
۵۰۷۱
پ

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

پلو کباب محلی از کباب‌های محلی استان گیلان است. این کباب یکی از غذا‌هایی است که در ایام عید زیاد استفاده می‌شود و جزء غذا‌های نوروزی به حساب می‌آید. کباب در گیلان انواع مختلفی دارد که اکثر آن‌ها نیاز دارد در فضای باز تهیه شود و یا باید به مدت زیادی در موادی خوابانده شود تا طعم مورد نظر به دست آید. اما این کباب را بسیار ساده در منزل می‌توانید تهیه کنید.

وب‌سایت غذالند: پلو کباب محلی از کباب‌های محلی استان گیلان است. این کباب یکی از غذا‌هایی است که در ایام عید زیاد استفاده می‌شود و جزء غذا‌های نوروزی به حساب می‌آید. کباب در گیلان انواع مختلفی دارد که اکثر آن‌ها نیاز دارد در فضای باز تهیه شود و یا باید به مدت زیادی در موادی خوابانده شود تا طعم مورد نظر به دست آید. اما این کباب را بسیار ساده در منزل می‌توانید تهیه کنید.

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

نوع دیگری از کباب که می‌توان در خانه به راحتی تهیه کرد کباب برنجی می‌باشد. کباب‌ها معمولا به صورت‌های مختلف تهیه می‌شوند نوعی کباب است که با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود که به آن کباب کوبیده گفته می‌شود. نوع دیگری از این کباب‌ها به صورت گوشت‌های تکه‌ای به سیخ کشیده می‌شود که به آن چنجه می‌گویند. نوع دیگر معروف کباب، کباب برگ یا همان سلطانی می‌باشد که به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند.

این غذا در واقع یکی از محبوبت‌ترین غذا‌های مردم آسیا و بخصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها ازگوشت قرمز بره یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود. گوشت گوسفند یکی از پرکاربرد‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که ممکن است و در کباب نیز بسیار پر کاربرد است. گوشت گوسفند نیز دارای مقدار زیادی فسفر است.

درست مثل کلسیم، محتوای فسفر در گوشت گوسفند، بسیار مفید بوده و برای سلامتی، اللخصوص سالم سازی استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است. مقداره ۱٫۹۱ میلی گرم فسفر در هر ۱۰۰ گرم گوشت می‌تواند نیاز بدنتان به فسفر را تامین کند. گوشت‌های قرمز اللخصوص گوشت گوسفند حاوی سلنیوم هستند. سلنیوم موجود در گوشت گوسفند می‌تواند به تولید آنتی اکسیدان‌های مفید در بدن کمک کند. از انواع دیگر غذا‌های گیلانی می‌توان به: خورش کدو حلوایی، کوفته قلقلی با سس انار، خورش آلو مسما و اردک باسترما اشاره کرد.

مواد لازم

  • گوشت فیله یا راسته گوسفندی: ۶۰۰ گرم
  • برنج محلی: ۴ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

مراحل پخت

۱. ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی برش می‌دهیم.

۲. آن را در پیاز رنده شده و فلفل به مدت ۵-۶ ساعت در پخچال می‌گذاریم.

۳. سپس آن را نمک زده و به سیخ می‌زنیم و روی شعله ملایم کباب می‌کنیم.

۴. برنج را نیز شسته با یک قاشق نمک در آب خیس می‌کنیم.

۵. پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا ۲ پیمانه آب به آن اضافه کرده با کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.

۶. سپس برنج را دم کرده و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مریم

      دلم خواست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مریم خانوم منم دلم خیلی خیلی خواست ولی نیست

    • ضحا

      این کباب پولویی که آموزش دادیدیه چیز پیش پا افتاده ای بین مردم گیلانه همشون این درست میکنن!طرز تهیه اکبرجوجه رو بنویسید آموزش بدید که خیلی سخته تازه فرمولشم دستکاری شدست اصلشو شمالی ها به کسی آموزش نمیدن....مرسی!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        جوجه رو با آب و پیاز و زردچوبه و فلفل زعفران بزار 30 دقیقه بپزه
        بعد بزار کاملا آبش گرفته بشه
        روغن و کره ی فراوان که تقریبا روی جوجه رو بگیره بزار گرم بشه جوجه رو بزار داخلش با شعله ی بسیار کم حدود 1 ساعت بپزه و کم کم سرخ بشه
        اواخر پخت جوجه زعفران و نمک و آبلیموی کم در حد نصف قاشق بریز روی جوجه
        جوجه که طلایی شد آمادست با رب انار رقیق شده که ملس باشه سرو میشه

      • بدون نام

        خخخخخخخخخخ

      • سپید

        ضحا جان اونی که شما میگی کباب مرغه ترش هستش نه اکبر جوجه
        طرز تهیه کاربر بالا کاملا درسته و همه ی رستورانها با این روش درست میکنن

    • بدون نام

      پاسخ ها

      • ضحا

        بابت آموزش طرزتهیه اکبرجوجه به روشی که یاددادن ممنون ازایشون...ولی تورودسر شهر بابام پودزنجبیل هم به مرغ میزنن وهم اینکه کبابش میکنن نه سرخش...مازندرانی هام به همین روش درست میکنن که خیلیم خوب در میاد...به هرحال ممنون...متشکرم...!!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج