۹۷۵۲۳۳
۹ نظر
۵۱۱۴
۹ نظر
۵۱۱۴
پ

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

خورش مرغ ترش شمالی یک غذای خوشمزه است که دستور‌های پخت متفاوتی دارد. برای مثال طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مازندرانی متفاوت است و معمولا در آن از گردو استفاده نمی‌شود، یا برخی مواقع در تهیه مرغ ترش مازندرانی از رب آلوچه هم در کنار رب انار استفاده می‌کنند.

مجله دیجی‌کالا - تارا قهرمانی: خورش مرغ ترش شمالی یک غذای خوشمزه است که دستور‌های پخت متفاوتی دارد. برای مثال طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مازندرانی متفاوت است و معمولا در آن از گردو استفاده نمی‌شود، یا برخی مواقع در تهیه مرغ ترش مازندرانی از رب آلوچه هم در کنار رب انار استفاده می‌کنند.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

مواد اصلی این خورش رب انار محلی مرغوب و سبزی مخصوص مرغ ترش است که انتخاب صحیح آن‌ها در طعم نهایی مرغ ترش تاثیر زیادی دارد. به دلیل وجود گردو و مرغ این خورش جزو خورش‌های مجلسی ایرانی به حساب می‌رود و آن را در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌کنند. در این مطلب به شما طرز تهیه مرغ ترش شمالی با گردو را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • مرغ: ۱ عدد کوچک
  • گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • سبزی مرغ ترش: ۲۵۰ گرم
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • سیر: ۱ حبه بزرگ
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

طرز تهیه

۱. برای شروع سبزی مخصوص مرغ ترش را در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سبزی‌مرغ ترش مخلوطی از سبزی‌های محلی شمال است که می‌توانید به صورت آماده از سبزی فروشی‌ها یا سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۲. برای طبخ مرغ ابتدا آب را درون یک قابلمه جوش بیاورید و سپس مرغ‌ها را به همراه ۲ عدد هل درون آب در حال جوش بیندازید و پس از ۳ الی ۴ دقیقه از آب خارج کنید. با این کار بوی زهم مرغ گرفته می‌شود. بعد از خارج کردن مرغ‌ها از آب اجازه دهید که آب آن‌ها کمی گرفته شود، سپس در روغن آن‌ها را سرخ کنید.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۳. برای تهیه پیاز داغ پیاز‌ها را رنده کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید تا به اصطلاح سبک شوند.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۴. بعد از این که رنگ پیاز‌ها کمی تغییر کرد به آن‌ها زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و سیر له شده را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا ادویه‌ها حرارت داده شوند و پیاز‌ها زرد طلایی شوند.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۵. در این مرحله گردو آسیاب شده را به همراه سبزی سرخ شده به پیاز‌ها اضافه کنید و همه مواد را با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۶. سپس رب انار را به آن‌ها اضافه کنید.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۷. پس از اضافه کردن رب انار، ۲ لیوان آب جوش به آن‌ها اضافه کنید. درب ظرف را ببندید، حرارت شعله را کم کنید و به آن یک ساعت زمان دهید تا سبزی و گردو خوب بپزند و روغن بیندازند.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

۸. بعد از این که سبزی و گردو پخت مرغ‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. حالا درب ظرف را دوباره ببندید و حرارت شعله در کمترین حالت قرار دهید و اجازه دهید خورش مرغ ترش شما خوب جا بیفتد و آب آن کشیده شود.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • باران

      بدک نیست

    • ضحا

      مااینجوری درست نمی کنیم کاملا متفاوت
      می پزیم...هیچیشون شبیه بهم نیست جزمرغش!

    • بدون نام

      محتویات سبزیش چیه؟

      پاسخ ها

      • ضحا

        ماکه همون سبزی مخصوص قرمه سبزیومیریزیم ولی بدون شنبلیله......!

    • amir

      ما که اصلا اینجوری درست نمی کنیم.چرا غذاهارو تغییر میدین

      پاسخ ها

      • ضحا

        داره جالب میشه!کاربرا این بحث مرغ ترشوادامه بدن لطفا....!
        بدشم چندتا ازدستورات خودشونم بزارن ببینم
        چیه؟ممنون......

    • بدون نام

      عالی. نهار امروزمون بود. با رب انار خوشمزه تر میشه

    • بدون نام

      ما ی ضرب المثل داریم ک میگه:
      هر خاله ایی یجور آش میپزه
      تو یه شهر و یک غذا،چندمدل درس میشه
      عب نداره

    • BTS &Black pink

      من که یک شمالیم خیلی دوس دارم
      و اگه رب انار بزنید خشمزه تر میشه
      ما تو شمال تره مخصوص مرغ ترش تو باغمون میکاریم عالیه از اونم میزنیم بهش خیلی خوش عطر و طعم میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج