رئیس مرکز حراست قوه مقننه منصوب شد
رئیس مجلس شورای اسلامی طی حکمی، محسن مکیان را به عنوان مشاور و رئیس مرکز حراست قوه مقننه منصوب کرد.
خانه ملت: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در حکمی محسن مکیان را به عنوان مشاور و رئیس مرکز حراست قوه مقننه منصوب کرد.
در بخشی از این حکم آمده است: "نظر به تعهد دینی و انقلابی و تجارب و سوابق ارزنده، جنابعالی را بعنوان «مشاور و رئیس مرکز حراست قوه مقننه» منصوب می نمایم".
در حکم رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مکیان، حفظ و ارتقای سلامت سازمانی مجلس شورای اسلامی، حراست از حوزه های مختلف آن با رویکرد اجتماعی و رعایت شان و حرمت مردم در ارتباط با مجلس از یک سو و برنامه ریزی هوشمند برای صیانت از نمایندگان، کارکنان و اسناد مجلس و نیز ایجاد هم افزایی و هم گرایی بین نمایندگان از اهم ماموریت های این حوزه ذکر شده است.
قالیباف در پایان این حکم، برای مکیان توفیق روزافرون را در انجام این مسئولیت خطیر از خداوند خواستار شده است.
نظر کاربران
این که بچه هستش .برید امارشو دربیارید ببیند اقازاده کیه
قالیباف به استخدامهای اقازاده ها معروفه این بچه هم یکیشون قالیباف از الان پارتی بازی و اقازاده بازی و شروع کرد
سال بعد همین آقا را نشان میدهند و گویند یادتان هست سال قبل قالیباف ایشان را به عنوان ریس حراست مجلس انتخاب کرد؟میگیم خوب آره چطور؟
گویند ایشون فلان میلیارد ازبیت المال برد و خورد
اینچنین پیشبینی هایی درایران پیش بینی نیست واقعیتیست که همه دانیم وهمه عادت داریم
ازتعداد انگشتراش معلومه کاربلده...
خدا وکیلی پارتی این آقای کیه نوشتی نسبت به تجارب این آقا چند ساله هستکه تجربه داشته باشه ای روزگار خدایا تا کی پارتی بازی