۱۰۰۴۴۲
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

توصیه آیت الله جوادی به عربستان

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: بازگرداندن فدک به سادات تنها راه نجات سعودی ها از عذاب الهی است.

مرکز خبر حوزه: وی در جمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم افزود: امروز اگر سعودی ها عاقل باشند و بخواهند از آتش نجات پیدا کنند، باید فدک را در اختیار سادات مدینه و مراجع سید قرار دهند.

وی ادامه داد: اولاد زهرا(س) باید آن جا حوزه علمیه درست کنند و مکتب فاطمیه ترویج شود؛ اگر بخواهند از عذاب الهی نجات پیدا کنند، راهش این است.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: وجود مبارک زهرا(س) در عین خانه داری، ذکری که بر زبان مطهرش جاری بود توحید بود و به امام حسن(ع) همین که به حرف آمد و به جایی رسید که کلماتی بفهمد، معالم توحید تعلیم دادند.

وی گفت: اصرار صدیقه کبرا(س) این بود که قرآنی زندگی کند؛ حالا آن مقاماتی که در آیه ˈتطهیرˈ و ˈمباهلهˈ هست جای خود دارد.

وی دربخش دیگری از سخنان خود به بازخوانی بیانات نورانی حضرت امیر(ع) در هنگام مراسم دفن حضرت فاطمه صدیقه و چرایی عدم بازپس گیری فدک در زمان خلافت حضرت امیر(ع)پرداخت .

آیت الله جوادی آملی افزود: فدک باغی بود که در یکی از نبردها به وجود مبارک پیغمبر(ص) مصالحه شده بود و حضرت هم فدک را به وجود مبارک صدیقه کبرا(س) بخشید ، برای اینکه دستشان باز باشد و فقرای مدینه و بنی هاشم را دریابند، بعد از رحلت حضرت، به بهانه های گوناگونی از دست حضرت گرفتند.

وی گفت: حضرت امیر (ع)که وقتی قدرت را در دست گرفتند، فرمود: اگر هفت آسمان را به من بدهند و بخواهند از من که به یک مورچه ظلم کنم نمی کنم، ولی نتوانست فدک را استرداد کند و به اولاد فاطمه(س) برگرداند.

آیت الله جوادی آملی افزود: فدک که برای حضرت امیر(ع) نبود که از حق خودش صرف نظر کند یا فدک برای ملت نبود تا بگوییم او ولی مسلمین است، فدک برای بچه های فاطمه(س) بود و حضرت امیر(ع) نتوانست آن را استردادکند.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج