زیباکلام: طرح سئوال از روحانی را فرمالیته میدانم
زیباکلام گفت: طرح سئوال از رئیس جمهور جنبه تبلیغاتی دارد تا به طرفداران شان نشان دهند که چقدر انقلابی عمل می کنند والا حاصل دیگری نخواهد داشت.
نامه نیوز: اولین حضور محمدجواد ظریف در صحن علنی مجلس یازدهم با خاطره خوشایندی برای او همراه نبود. عده ای از نمایندگان با شعار دروغگو نگذاشتند صحبت های او به پایان برسد. البته ظریف نیز تلاش کرد خیلی دیپلماتیک پاسخ های محکمی به منتقدانش بدهد اما در هر صورت بالابودن سطح تنش ها از روابط غیردوستانه بین دو طرف حکایت می کند که شاید تا پایان دولت حسن روحانی به استیضاح ظریف یا قهر او از مجلس بیانجامد.
صادق زیباکلام در گفتگو با نامه نیوز درباره انتقادات تند برخی نمایندگان مجلس یازدهم به ظریف گفت: با برخوردی که دیروز با آقای ظریف شد، ای کاش درس عبرتی برای او شود تا از این به بعد شیوه بیان خود را در مجامع جهانی عوض کند. او زمانی که در مجامع جهانی حاضر می شود سعی دارد که تلطیف قلوب کند و به گونه ای موضع بگیرد یا سخنرانی کند که خوشایند مخالفان سرسختش در تهران باشد و دل آنها را به دست آورد.
وی افزود: ظریف به جای آنکه سعی کند مخالفان سرسختش را در تهران خشنود کند باید منافع ملی را می گرفت. امیدوارم ظریف بعد از این اتفاق متوجه شده باشد که هر طوری موضع گیری کند در نهایت منتقدان سرسختش به هیچ وجه رضایتی از او نخواهند داشت. ای کاش ظریف در ۷ سال گذشته فارغ از نگاه مخالفانش فقط تمام تلاشش را برای تحقق منافع ملی مصروف می داشت.
این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره احتمال کلید خوردن استیضاح ظریف در مجلس یازدهم اظهار کرد: هدف نمایندگانی که ظریف را به دروغگویی متهم کردند، آن بود که به طرفداران شان بگویند «ببنید ما چقدر انقلابی هستیم و دیدید چه طوری به دهان ظریف زدیم». حالا بعد از این سراغ تک تک وزرای روحانی خواهیم رفت. این نمایندگان جز آنکه به دهان روحانی و وزرایش بزنند هیچ رسالت دیگری برای خودشان قائل نیستند بنابراین در مرحله بعدی به سراغ استیضاح ظریف خواهند رفت.
وی درباره احتمال رأی آوری استیضاح ظریف یادآور شد: با توجه به حمایت رهبر انقلاب از محمدجواد ظریف بعید به نظرم می رسد که آنها رأی کافی برای برکناری ظریف بیاورند.
صادق زیباکلام درباره طرح سئوال از رئیس جمهور گفت: از اول هم مشخص بود مخالفان سرسخت روحانی بعد از کسب اکثریت کرسی های مجلس تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا به رأی دهندگان خود بگویند «ببنید ما چقدر به آنچه گفتیم وفادار هستیم»، اما سئوال اصلی از آنها این است که نهایتا تا یک سال دیگر روحانی دولت را تحویل رئیس جمهور بعدی می دهد و رئیس جمهور بعدی هم کسی مثل آقایان احمدی نژاد، سعید جلیلی یا محمدباقر قالیباف خواهد بود، بعد از آن با مصیبت های واردشده بر سرمملکت چه کار خواهید کرد؟
وی ادامه داد: امروز کشور دیگر درآمدی ندارد چون صادراتی نیست که درآمدی باشد. واقعا سال آینده رئیس جمهور برآمده از جناح مخالف روحانی چه کار می خواهد بکند؟ بنابراین طرح سئوال از رئیس جمهور را فرمالیته می دانم چون فکر نمی کنم مقامات ارشد نظام اجازه بدهند که مجلس به دنبال برکناری روحانی برود.
این استاد دانشگاه تأکید کرد: طرح سئوال از رئیس جمهور جنبه تبلیغاتی دارد تا به طرفداران شان نشان دهند که چقدر انقلابی عمل می کنند والا حاصل دیگری نخواهد داشت.
تبلیغات متنی
-
قیمت طلا در ایران رکورد جدیدی ثبت کرد
-
حمله با سرنگ به ایلهان عمر
-
آقای شجاع خلیلزاده، قربان آن شکلت، هیس باش!
-
حمایت مجری تلویزیون از پلمپ کافه وریا غفوری
-
پرسپولیسیترین فولاد تاریخ به مصاف اوسمار میرود
-
مورد خبرساز درباره بازداشتشدگان اعتراضات
-
موشکهای مخفی ایران آماده شلیک شدند
-
رفیق جواد عزتی که این روزها بالاتر از او ایستاده است
-
کانادا به سیم آخر زد
-
نقص فنی و فرود خطرناک هواپیمای تحقیقاتی ناسا
-
رونمایی از اولین پلاک خودروهای منطقه آزاد مازندران
-
روزنامه اصولگرا مواضع این ۳ اصلاحطلب را پسندید
-
حمیدرضا ثابت اعدام شد
-
این مرد چهره خود را یک میلیارد دلار اجاره داد
-
خشک شدن ایستاده یک روباه بر اثر سرما
-
قیمت طلا در ایران رکورد جدیدی ثبت کرد
-
آقای شجاع خلیلزاده، قربان آن شکلت، هیس باش!
-
مورد خبرساز درباره بازداشتشدگان اعتراضات
-
موشکهای مخفی ایران آماده شلیک شدند
-
رفیق جواد عزتی که این روزها بالاتر از او ایستاده است
-
حمیدرضا ثابت اعدام شد
-
بنسلمان به پزشکیان تضمین داد
-
مردم این ۲۰ استان منتظر بارش شدید برف و باران باشند
-
صابرین نیوز: آغاز احتمالی محاصره دریایی ایران از شنبه
-
هشدار نماینده قم درباره سناریوی حمله به جزیره خارک
-
ادعای جدید ترامپ؛ یک ناوگان دیگر در راه ایران است
-
خبر عجیب درباره ربایش ۱۳ دختر در تهران
-
شوک عجیب و تازه به ایران در روزهای قطع اینترنت
-
اعتراض به حضور چهره نزدیک به پوتین در صداوسیما
-
تصمیم تازه اتحادیه اروپا درباره ایران فاش شد
-
فاصله دقیق ناو «آبراهام لینکلن» با ایران فاش شد
-
میثاقی: شاید بازیهای استقلال سه بر صفر شود!
-
شاید علیرضا دبیر خبر مهم را نشنیده باشد
-
آمریکا در نزدیکی ایران سامانه پدافند هوایی مستقر کرد
-
فرمانده سپاه: نزدیک ناو آمریکا شدیم و آنها ندیدند
-
منشا صدای شلیک و انفجار در پارچین مشخص شد
-
گزارش جدید نت بلاکس از وضعیت اتصال اینترنت در ایران
-
نطق جدید ترامپ درباره ایران توجهبرانگیز شد
-
قیمت حبوبات در ایران ۷ برابر قیمت جهانی است!
-
طرز تهیه فلافل ترد و معطر به روش خیابانهای بیروت
-
معاون پزشکیان بهخاطر یک جمله درباره اینترنت برکنار شد
-
از بین بردن جای زخم بخیه جراحی | بررسی بهترین روشهای علمی و پزشکی
-
صابرین نیوز: آغاز احتمالی محاصره دریایی ایران از شنبه
-
خبر فوری درباره احتمال اقدام پیشدستانه ایران علیه آمریکا
-
ممنوعیت واردات گاز روسیه قطعی شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
زیبا کلام شما بزرگ مایی پس کو پیشرفت