۱۰۱۶۰۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

عناوین مهمترین خبرها از شب گذشته تاکنون

مهمترین عناوین خبرهای جهان از شب گذشته تاکنون به نقل از رسانه های خارجی به شرح زیر است.

خبرگزاری مهر: مهمترین عناوین خبرهای جهان از شب گذشته تاکنون به نقل از رسانه های خارجی به شرح زیر است.

آسیا و اقیانوسیه

- نخست وزیر استرالیا دریافت سیگنال از هواپیمای مسافری مفقود شده مالزیایی را تایید کرد.

- دولت ژاپن طرح ادامه استفاده از انرژی هسته ای را تصویب کرد.

- آمریکا و کره جنوبی بزرگترین رزمایش هوایی خود را برگزار می کنند.

ایران و خاورمیانه

- در پی سنای آمریکا، کنگره این کشور نیز خواستار ممنوعیت ورود حمید ابوطالبی به خاک آمریکا شد.

- رسانه های آمریکایی از ارسال موشک های ضد تانک از سوی دولت آمریکا برای گروه های مسلح در سوریه خبر دادند.

اروپا و آمریکا

- اوباما رئیس جمهور آمریکا از دولت روسیه خواست تا تنش ها در اوکراین را کاهش دهد یا منتظر تحریم های بیشتر از سوی این کشور و متحدانش باشد.

-دولت ترکیه با ارسال لایحه ای برای پارلمان این کشور به دنبال تقویت اختیارات آژانس امنیت ملی این کشور است.

- منابع دیپلماتیک اعلام کرده اند به احتمال زیاد مردم اسکاتلند به استقلال خود از انگلستان رای خواهند داد.

- در کنفرانسی با عنوان بازیافت زباله که در لاس وگاس آمریکا برگزار شده بود یک زن آمریکایی کفش خود را به سوی هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا که قصد نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری آتی را نیز دارد پرتاب کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج